|
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, tütüncüoğlu |
Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaAhmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu İletişim Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda hareket eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, bilim ve teknolojinin farkında olan, bir yabancı dili çok iyi bilen, nitelikli, laik ve çağdaş bireyler yetiştiren bir okul olmak MİSYONUMUZ Bilgili, becerili, özgüveni olan, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, teknolojiyi iyi kullanabilen , demokratik, laik, çağdaş ve liderlik özelliğine sahip Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, sorumluluk üstlenen öğrenciler yetiştirmek Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (0236) 231 55 81 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yarhasanlar mah İbrahim Gökçen Bulvarı Okulun Web Adresi: http://wwwatiomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 376501@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|