Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslanapa, bilgileri, çalköy, ilköğretim, kütahya, okulu

Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya

Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çalköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalköy İlköğretim Okulu İletişim

Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

MİSYONUMUZ

1Öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , laik , demokratik ve çağdaş değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetişmeleri sağlanır

2Öğrencilerin Türk milletine , Türk bayrağına , Türk ordusuna ve vatanına hizmet eden kişilere karşı sevgi saygı ve güven duyguları kuvvetlendirilir, milli birlik ve dayanışmanın anlam ve önemi kavratılır

3Demokrasinin çağımızın en güzel yaşam tarzı olduğu kavratılır,demokrasinin korunması ve geliştirilmesi gerektiği bilinci kazandırılır

4Öğrencilere vatandaşlık hak ve görevleri ile sorumlulukları kavratılır,yasalara uyma alışkanlığı kazandırılır

5Milli bilince sahip bilimsel düşünmeye açık , sorumluluk almaya istekli bireyler yetiştirilir

6Yaşanabilir bir çevrenin insanın temel hakkı olduğunu kavrarlar

7Kendi eşyasını , okulunu , okul eşya ve araçlarını dikkatli kullanma ve koruma alışkanlığını kazanırlar

8Seviyelerine uygun olarak Türkçe’yi kullanmayı öğrenirler

VİZYONUMUZ

1Öğrencileri ilgi, istidat, kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak

2Öğrenciye TCAnayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilme , görevlerini yapabilme ve sorumlulukları yüklenebilme bilincini kazandırmak

3Öğrencinin milli kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini sağlamak

4Öğrenciye sağlıklı yaşamak ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak

5Öğrencinin mesleki ilgi ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak

6Türkçe’nin doğru ve güzel konuşulmasını sağlamak

7Okulun ve çevresinin eğitim öğretime uygun hale gelmesini sağlamak

Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa
Okulun Telefonu: 274 347 50 28
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Çalköy
Okulun Web Adresi: http://calkoymebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 424427@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com