|
|
Konu Araçları |
aslanapa, bilgileri, çalköy, ilköğretim, kütahya, okulu |
Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaÇalköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çalköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalköy İlköğretim Okulu İletişim Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ 1Öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , laik , demokratik ve çağdaş değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetişmeleri sağlanır 2Öğrencilerin Türk milletine , Türk bayrağına , Türk ordusuna ve vatanına hizmet eden kişilere karşı sevgi saygı ve güven duyguları kuvvetlendirilir, milli birlik ve dayanışmanın anlam ve önemi kavratılır 3Demokrasinin çağımızın en güzel yaşam tarzı olduğu kavratılır,demokrasinin korunması ve geliştirilmesi gerektiği bilinci kazandırılır 4Öğrencilere vatandaşlık hak ve görevleri ile sorumlulukları kavratılır,yasalara uyma alışkanlığı kazandırılır 5Milli bilince sahip bilimsel düşünmeye açık , sorumluluk almaya istekli bireyler yetiştirilir 6Yaşanabilir bir çevrenin insanın temel hakkı olduğunu kavrarlar 7Kendi eşyasını , okulunu , okul eşya ve araçlarını dikkatli kullanma ve koruma alışkanlığını kazanırlar 8Seviyelerine uygun olarak Türkçe’yi kullanmayı öğrenirler VİZYONUMUZ 1Öğrencileri ilgi, istidat, kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak 2Öğrenciye TCAnayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilme , görevlerini yapabilme ve sorumlulukları yüklenebilme bilincini kazandırmak 3Öğrencinin milli kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini sağlamak 4Öğrenciye sağlıklı yaşamak ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak 5Öğrencinin mesleki ilgi ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak 6Türkçe’nin doğru ve güzel konuşulmasını sağlamak 7Okulun ve çevresinin eğitim öğretime uygun hale gelmesini sağlamak Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 347 50 28 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çalköy Okulun Web Adresi: http://calkoymebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 424427@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|