Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, osmanbey, simav

Osmanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osmanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Osmanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Osmanbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Osmanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Osmanbey İlköğretim Okulu İletişim

Osmanbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Eski tarihi bina, zamanın Kaymakamı Kara Cavit Bey zamanında Gazi Planı uyarınca planının bizzat kendisi tarafından çizilerek yaptırılmıştır Kurtuluş savaşında İlçemizi Yunanlılardan kurtaran askerlerimizin Komutanı Osman Bey isimli bir Komutan dır Bu Komutanın anısına OSMANBEY MEKTEBİ denmiştir O Zamanlar Okulumuzla birlikte 14 İlkokul İlçemiz ve köylerine yaptırılmıştır Yapısı tamamen ahşaptır Binamız tarihi bina kapsamındadır Özelliklerinin bozulmaması sağlanmıştır

Sobalı olan ısınma sistemi Koruma Derneğince 1985 Yılında kazan dairesi yaptırılarak Kömür Kaloriferliye dönüştürülmüştür

1997 Yılı içerisinde Okul Müdürü Hüseyin CİHAN ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yüksel OKAN’ın üstün gayretleri sonucu okul bahçemizin üzerinde bulunan 244 metrekarelik bir arsa 7318000 TL ye Belediyemizin düzenlediği 18 Madde sonrası satın alınarak bu arsa üzerinde hazırlanan 16 derslikli beş katlı ek bir bina projesi kısa sürede tamamlanarak 07 Aralık 1999 tarihinde hizmete açılmıştır

1993 Yılı sonunda da Jeotermal ısıtma sistemi ile ısıtılmaya başlanılmıştır

17 Şubat 2009 tarihinde meydana gelen Simav merkezli 50 büyüklüğündeki depremde okulun tarihi binası önemli ölçüde hasar gördüğünden eğitim öğretime kapatıldı Bu tarihten itibaren 1 yıl süreyle öğrencilerin büyük bir kısmı Gülizar Eren İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet Lisesi'nde eğitim öğretimlerini sürdürmüşlerdir

Kütahya Valiliğinin onayı ile Osmanbey İlköğretim Okulu ve Ticaret Meslek Lisesi'nin binaları takas yapılarak değiştirilmiştirGüçlendirme çalışmaları 2009 yılsonu itibariyle tamamlanan yeni binaya 01/01/2010 tarihinde geçildi

Osmanbey İlköğretim Okulu yeni binasında 1007 öğrenci ve 48 öğretmen, 3 idareci, 2 memur ve 2 hizmetli ile eğitim öğretimini sürdürmektedir

Osmanbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: 274 513 70 96
Okulun Faksı: 274 513 84 95
Okulun Adresi: İzmir Caddesi No: 73
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Osmanbey lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: simavosmanbey@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Osmanbey İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com