|
|
Konu Araçları |
bilgileri, domaniç, güney, ilköğretim, kütahya, okulu |
Güney İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güney İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç KütahyaGüney İlköğretim Okulu Hakkında - Güney İlköğretim Okulu Tanıtım - Güney İlköğretim Okulu Resimleri - Güney İlköğretim Okulu İletişim Güney İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Fiziki Durumu:3100 m2’lik alana kurulan okulumuzun ana binası iki derslik ve bir müdür odasından oluşmaktadır İki odalı küçük bir lojmanı bulunmaktadırFakat lojmanın tamire ihtiyacı vardır Köyde sağlık evi boş olduğundan öğretmen, sağlık evinde oturabilir Öğrenciler için kız ve erkek tuvaletleri bulunmaktadır Okulumuzun bulunduğu Güney köyü Domaniç ilçemizin en sıcak köylerindendirDomaniç-Tavşanlı arasında bulunan köyümüz Domaniç’e 17 km Tavşanlıya 20 km uzaklıktadırAnayoldan iki km içeridedir Personel Durumu:Okulumuzda müdür yetkili öğretmen İlker GÜNGÖR bulunmaktadırOkulumuzda 1,2 ve 3 sınıflar eğitim görmektedir Öğrenci Sayıları: 1,2 ve 3 sınıfta toplam 15 öğrencimiz bulunmaktadır Güney İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://guneyiomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İLÇEYE UZAKLIĞI : 15 Km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güney İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|