|
|
Konu Araçları |
bilgileri, demirciören, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu |
Demirciören İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Demirciören İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaDemirciören İlköğretim Okulu Hakkında - Demirciören İlköğretim Okulu Tanıtım - Demirciören İlköğretim Okulu Resimleri - Demirciören İlköğretim Okulu İletişim Demirciören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZUN MİSYONU Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek; OKULUMUZUN VİZYONU İSTİYORUZ Kİ;21 Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takipeden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim İSTİYORUZ Kİ;Başarıların değerlendirilmesinde toplam kalite yönetimini dikkate alan model geliştirerek kaynak kullanımında etkinlik ve verimlilik sağlayalım İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın İSTİYORUZ Kİ;Veliler; okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Demirciören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (0274) 2438201 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Merkez Demirciören Köyü Okulun Web Adresi: http://demirciorenioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 426666@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine : 12 km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Demirciören İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|