|
|
Konu Araçları |
bilgileri, domaniç, hisar, ilköğretim, kütahya, okulu |
Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç KütahyaHisar İlköğretim Okulu Hakkında - Hisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hisar İlköğretim Okulu Resimleri - Hisar İlköğretim Okulu İletişim Hisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1927 yılında devlet vatandaş işbirliği ile yapılmış olup 1928 yılında eğitim öğretime başlamıştır1955 yılında içinde bulunduğumuz binanın alt katı yapılmış olup, ikinci kat ise 1991 yılında yapılmıştırOkulumuz 5 yıllık ilkokul olarak hizmet verirken 1997-1998 öğretim yılından itibaren 8 yıllık İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye başlamıştırOkulumuz adını ise Domaniç'in ilçe olmadan önceki adı alan Hisarköy'den almaktadır Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç Okulun Telefonu: 274 661 30 30 Okulun Faksı: 274 661 44 64 Okulun Adresi: Hisar Mahallesi Bursa Caddesi Okul Sokak No : 2 Okulun Web Adresi: http://hisarioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hisar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|