Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydınoğulları, bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, tire

Aydınoğulları İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydınoğulları İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir

Aydınoğulları İlköğretim Okulu Hakkında - Aydınoğulları İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydınoğulları İlköğretim Okulu Resimleri - Aydınoğulları İlköğretim Okulu İletişim

Aydınoğulları İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun yapımı 1966 yılında planlamaya alınmış,okul yeri için düşünülen yerde altı ev istimlâk
Edilerek 2165 metrekarelik alan üzerinde iki katlı betonarme biçimde inşa edilmeye başlamıştır
İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan okulumuzun müteahhidi Enver YILMAZ olup,kontrolü bilinmemek-
tedirAltı dershane,bir müdür odası,bir öğretmenler odası bulunmaktadırBinanın kot farkının bulunduğu tarafın zemininde tuvaletler ve mutfak bulunmaktadırBu mutfak 2004 yılında yapılan onarım sonunda
okula kalorifer döşenmesi nedeni ile kazan dairesi olmuştur

24/04/ 1967 tarihinde dönemin Milli Eğitim Bakanı Nahit MENTEŞE tarafından okulumuzun açılışı yapılarak eğitim-öğretime başlamıştırOkulumuzun adı,Tire’nin, Aydınoğulları Beyliği İsa Bey dönemin-
de on dört yıl başkentlik yapması nedeni ile İl Daimi Komisyonu tarafından AYDINOĞULLARI olarakverilmiştir

Okulumuz açıldığı zaman eğitim-öğretim yılı ortasına denk geldiğinden öğretmen kadrosu Atatürk ve Cumhuriyet İlkokul’larından kura sonucu oluşturulmuşturBu kadro,Kurucu müdür Saadettin DEREN İle yedi öğretmenden ibarettir

İlköğretimin sekiz yıla çıkması ile okulumuz 1997/1998 döneminde İlköğretim Okulu olmuştur1998/1999 eğitim-öğretim yılında fiziki yapının yetersiz olmasından ikili öğretime başlamıştır

2002-2003 yıllarında Tire Belediyesi Hekimhamamı Caddesi!nin genişletilmesi çalışmaları yapınca okulumuzun bahçesinden yüz metrekare civarında alan istimlâk edilmiştirOkulumuz,1977 ve 1986 yıllarında küçük onarım geçirmiştir2004 yılında müdürümüz Güven ÇIBIKCI'nın girişimi ile geçirdiği onarımda ise;ikili öğretimden kurtulmak için üç dershane bölünerek sekiz dershane elde edilmiş,öğrenci tuvaletleri yenilenmiş,yıpranmış olan güney cephesinin doğramaları alüminyum doğrama ile değiştirilmiş,kalorifer döşenmiş,yeni bir depo yapılmış ve binanın içi boyanmıştır2006 yılı şubat ayında,kaymakamlık kanalı ile binanın yağmur olukları değiştirilmiş,ihata duvarları ile dışcephenin sıva onarımları yapılıp binanın dış cephesi,ihata duvarları ile yeni yapılan bahçe korkulukları boyanmıştır

Fiziki yapımızın yetersizliği ek bina yapımı ile giderilmeye çalışılmış,yapılan girişimler sonocu,2006 yılı Haziran ayında alt bahçede üç derslikli ek bina inşaatı başlamıştır 2007/2008 eğitim-öğretim yılı Eylül ayında hizmete girmiştir

Aydınoğulları İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tire
Okulun Telefonu: (232) 5121528
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: DERE MAHALLESİ HEKİM HAMAMI CADDESİ NO:28
Okulun Web Adresi: İZMİR-TİRE (Aydınogulları İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: 621533@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Aydınoğulları İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com