Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıpayam, alaattin, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu

Alaattin İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alaattin İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli

Alaattin İlköğretim Okulu Hakkında - Alaattin İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaattin İlköğretim Okulu Resimleri - Alaattin İlköğretim Okulu İletişim

Alaattin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1928 yılında köy meydanında, hal binasının olduğu yerde eski, ahşap bir yapıda üç yıllık olarak ilk defa ilkokul açılmıştır O yıllarda dördüncü ve beşinci sınıfı okuyacak olanlar öğrenimlerini Acıpayam'da tamamlamak zorunda kalıyorlardı l939-1940 Öğretim yılında dördüncü sınıf, 1940-1941 Öğretim yılından itibaren de beş sınıflı öğretim uygulamasına geçilerek günümüze kadar gelinmiştir 1944 yılında vatandaşlar tarafından bugünkü okulun bahçesinde üç derslikli bir ilkokul yapılmıştır l955 yılında iki dersaneli ve bir müdür odası olan yeni bir bina daha yapılmıştır l965 yılında bugün hale var olan iki derslikli, bir idare binası ve bir mutfağı bulunan bina yapılmıştır 1976 yılında sekiz dersaneli, bir öğretmen odası bulunan iki katlı bir bina daha yapılarak okul bugünkü şeklini almıştırBir müdür, bir müdür yardımcısı ve 23 öğretmen ile 2 hizmetlinin görev yaptığı okulda 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrencilerin sayısı 345'dür1970 yılında kasaba halkının da yardımlarıyla ortaokula kavuşan kasaba, 1996 yılından beri İlkokul ve ortaokulun birleşmesiyle oluşan sekiz yıllık ilköğretime geçmiştir20082010 dan beri Okulumuzun müdürü Metin KILINÇARSLAN'dır

Amacı:

Her eğitim- öğretim yılında liselere giriş ve parasız yatılılık ve bursluluk sınavlarına katılımı ve kazanımları bir önceki yıla göre artırmak,

Öğrenci başarılarını artırmak,
Velilerin okula ve eğitime olan ilgilerini artırmak,
Derneklerin çalışmalarını eğitimde başarının arttırılması adına yönlendirmek ve etkin hale getirmek,
Öğrencilerin serbest zamanlarının değerlendirilmesi ve sosyal yönden geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yapmak,
Çalışanlardan gelen öneri say ismi arttırmak ve gelen önerileri değerlendirerek uygun çalışmaları etkinleştirmek

Vizyonu:

Yüce Atatürk' ün "Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır İtimat ve itaatin olduğu yerde, disiplin vardır Disiplinin olduğu yerde huzur ve huzurun olduğu yerde de başarı vardır" sözünden hareketle; tüm ekip olarak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde okulumuzun eğitim kalitesini arttırmak ekip ruhunu ön planda tutarak kasabamızın yüksek öğrenimli nüfus sayısını % 95' in, orta öğrenime devam oranını % 95' in üzerine çıkarmak, eğitim alanında ilçemizin temsilcisi konumuna yükselip bayrağı daha ileriye taşımaktır

Misyonu:

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanına ve milletine hayırlı teknoloji ve yeniliklere açık, çağın gereklerini kabullenmiş olarak bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, edindiği bilgi ve becerileri davranışa dönüştürerek olumlu kullanabilen, yaşamı süresince karşılaştığı engelleri açmak için gücünü asil kanından alan bireyler olarak yetiştirmektir

Alaattin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam
Okulun Telefonu: 258 528 60 02
Okulun Faksı: 258 528 60 03
Okulun Adresi: ALAATTİN KASABASI
Okulun Web Adresi: http://wwwacipayamalaattiniook12tr
Okulun E-Posta Adresi: bilgi@acipayamalaattiniook12 tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alaattin İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com