|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çameli, denizli, ilköğretim, imamlar, okulu |
İmamlar İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İmamlar İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizliİmamlar İlköğretim Okulu Hakkında - İmamlar İlköğretim Okulu Tanıtım - İmamlar İlköğretim Okulu Resimleri - İmamlar İlköğretim Okulu İletişim İmamlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İmamlar İlköğretim Okulu Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İmamlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İmamlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İmamlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İmamlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İmamlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çameli Okulun Telefonu: 258 5781167 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İMAMLAR KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://imamlarioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İmamlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|