Denizlide Bulunan Yabancı Dil Kursları |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizlide Bulunan Yabancı Dil KurslarıDenizli Yabancı Dil Kursları - Denizli Yabancı Dil Kursları Adresleri - Denizli İlçeleri Yabancı Dil Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: AYDIN LİSAN KURSU Adresi: ATATÜRK BUL HALİL ÇAVUŞ İŞHANI KAT3 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582646538 Faks Numarası: E-mail Adresi: sezaiaydin20@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: AYDIN LİSAN KURSU KINIKLI ŞUBESİ Adresi: ÇAMLARALTI MAH6081 SOKNO:5 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582129511 Faks Numarası: E-mail Adresi: sezaiaydin20@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: ÇAĞDAŞ AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL KURSU Adresi: YÜCEBAĞ MAH 835SOKAK NO:4 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582635543 Faks Numarası: E-mail Adresi: akd_denizli@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: ÇAĞDAŞ EVEREST YABANCI DİL KURSU Adresi: UÇANCIBAŞI MAHALLESİ GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI NO:109 KAT:3-4-5 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582621399 Faks Numarası: E-mail Adresi: cagdaseverest@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ ORTADOĞU YABANCI DİL KURSU Adresi: YÜCEBAĞ MAHALLESİ 837 SOKAK NO:9 KAT:3 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582633089 Faks Numarası: E-mail Adresi: denizli_ortadogu_yabanci_dil_k ursu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ TÜRK AMERİKAN DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU Adresi: ESKİ MÜFTÜ MAHALLESİ 762 SOKAK NO: 9 KAT: BODRUM-ZEMİN-1-2-ÇATI DENİZLİ Telefon Numarası: 2582624849 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@taa-denizlicom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ YABANCI DİL KURSU Adresi: ALTINTOP MAHLİSE CAD ÇINAR İŞHANI NO:7/4 KAT:3 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582636494 Faks Numarası: E-mail Adresi: denizliyabancidil@gmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: ECE DİL KURSU Adresi: ÇAMLARALTI MAH 6021 SOKAK NO: 3 KINIKLI/DENİZLİ Telefon Numarası: 2582110102 Faks Numarası: E-mail Adresi: ecedilmerkezi@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: İLERİ YABANCI DİL KURSU Adresi: UÇANCIBAŞI MAH F-T İŞ MERKEZİ DENİZLİ ÇARŞISI NO:121 KAT:7 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582619866 Faks Numarası: E-mail Adresi: ileridilkursu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: OLUŞUM İNGİLİZCE KURSU Adresi: KUŞPINAR MAHÇAMLIK YOLU NO:63 KAT:2 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582623761 |
|