|
|
Konu Araçları |
ataköy, baklan, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu |
Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan DenizliAtaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ataköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ataköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ataköy İlköğretim Okulu İletişim Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Eski adıyla Hadım İlkokulu olarak 1932 yılından itibaren eğitim vermeye başlamıştır Köyümüze 1980 yılında orta okul açılmış olup 1993 yılından itibaren ilköğretim okulu olarak faaliyet göstermektedir 1996 yılından itibaren tek binada bugünkü okul binasında eğitim öğretime devam etmektedir 1996 yılından 2000 yılına kadar Kavaklar ve Beğelli köyleri taşımalı sistem kapsamında okulumuza gelmilerdir 2000 yılından itibaren İcikli köyü öğrencileri taşımalı sistemle okulumuzda eğitime devam etmektedir Ataköy eskiden Çal ilçesine bağlı iken Baklan’ın ilçe olması ile birlikte Baklan’a bağlanmıştır Baklan’a 15 km mesafede bulunmaktadır Köy merkezinden Denizli merkezine Baklan üzerinden her yarım saate bir kooperatif arabası kalkmaktadır Dolayısıyla hem ilçe hem de il bağlantısı gün boyu kesintisiz yapılmaktadır Ayrıca köyümüzün Denizli – Çivril – Uşak – İstanbul yolu üzerinde bulunması ulaşımı her yönden kolaylaştırmaktadır VİZYONUMUZ 'Öğrenen Okul' kimliğini benimsemiş, durmaksızın gelişerek kendini yenileyen, ülkesinin gerçeklerini göz ardı etmeden, uluslar arası standartlara uygun kendi kalite standardını belirlemiş, küreselleşen dünyada yerel değerlerini kaybetmeden varolmayı başarmış çağdaş ve özgün bir 'eğitim kurumu' olarak, Atatürkçü düşünceyle aydınlanan kadrosuyla Türk Milli Eğitimi'ne hizmet vermek Ataköy İlköğretim Okulu'nun varlık nedenidir MİSYONUMUZ Kendini tanıyan ve kendi tarzını geliştiren, ne yapmak istediğini bilen, toplumsal bilinci ve sorumluluğu yüksek, işbirliğine, yeniliğe, değişime açık, katılımcı, yaratıcı, olumlu ve yapıcı, Atatürkçülüğü sadece söylemde değil bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak kuşakları yetiştirmek eğitim sistemimizin temel amacını oluşturmaktadır Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Baklan Okulun Telefonu: 258 783 5022 Okulun Faksı: 258 783 5022 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwatakoyk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 314925@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ataköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|