Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ataköy, baklan, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu

Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli

Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ataköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ataköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ataköy İlköğretim Okulu İletişim

Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Eski adıyla Hadım İlkokulu olarak 1932 yılından itibaren eğitim vermeye başlamıştır Köyümüze 1980 yılında orta okul açılmış olup 1993 yılından itibaren ilköğretim okulu olarak faaliyet göstermektedir 1996 yılından itibaren tek binada bugünkü okul binasında eğitim öğretime devam etmektedir 1996 yılından 2000 yılına kadar Kavaklar ve Beğelli köyleri taşımalı sistem kapsamında okulumuza gelmilerdir 2000 yılından itibaren İcikli köyü öğrencileri taşımalı sistemle okulumuzda eğitime devam etmektedir

Ataköy eskiden Çal ilçesine bağlı iken Baklan’ın ilçe olması ile birlikte Baklan’a bağlanmıştır Baklan’a 15 km mesafede bulunmaktadır Köy merkezinden Denizli merkezine Baklan üzerinden her yarım saate bir kooperatif arabası kalkmaktadır Dolayısıyla hem ilçe hem de il bağlantısı gün boyu kesintisiz yapılmaktadır Ayrıca köyümüzün Denizli – Çivril – Uşak – İstanbul yolu üzerinde bulunması ulaşımı her yönden kolaylaştırmaktadır

VİZYONUMUZ

'Öğrenen Okul' kimliğini benimsemiş, durmaksızın gelişerek kendini yenileyen, ülkesinin gerçeklerini göz ardı etmeden, uluslar arası standartlara uygun kendi kalite standardını belirlemiş, küreselleşen dünyada yerel değerlerini kaybetmeden varolmayı başarmış çağdaş ve özgün bir 'eğitim kurumu' olarak, Atatürkçü düşünceyle aydınlanan kadrosuyla Türk Milli Eğitimi'ne hizmet vermek Ataköy İlköğretim Okulu'nun varlık nedenidir

MİSYONUMUZ

Kendini tanıyan ve kendi tarzını geliştiren, ne yapmak istediğini bilen, toplumsal bilinci ve sorumluluğu yüksek, işbirliğine, yeniliğe, değişime açık, katılımcı, yaratıcı, olumlu ve yapıcı, Atatürkçülüğü sadece söylemde değil bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak kuşakları yetiştirmek eğitim sistemimizin temel amacını oluşturmaktadır

Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Baklan
Okulun Telefonu: 258 783 5022
Okulun Faksı: 258 783 5022
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://wwwatakoyk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 314925@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ataköy İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com