|
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, fazıl, ilköğretim, kısakürek, merkez, necip, okulu |
Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliNecip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Hakkında - Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Tanıtım - Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Resimleri - Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu İletişim Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Akkonak Parkı ile Üzümdedesi arasında bulunan hayırseverlerimizin bağışladığı arsa üzerine Denizli Belediyesi tarafından inşa edilerek 2008 /2009 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır Okulumuza ünlü şairimiz ve yazarımız Necip Fazıl KISAKÜREK?in adı verilmiştir Dört katlı olan binamızda 32 derslik, 2 adet fen laboratuarı, kütüphane, teknoloji tasarım dersliği, bilgisayar sınıfı, 2 adet anasınıfı ve çok amaçlı salon bulunmaktadır Vizyonumuz Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır Misyonumuz Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (0258) 377 55 70 - (0258) 377 08 38 Okulun Faksı: (0258) 377 08 38 Okulun Adresi: Merkezefendi Mh443/3 Sk No:20 Okulun Web Adresi: http://nfkdenizlimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 967725@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|