|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, efendi, ilköğretim, nazilli, okulu, süleyman |
Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Resimleri - Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Hakkında Okulun Tarihçesi:Okulumuz 1993 yılında Mimar Sinan İlkokulu adıyla eğitim-öğretime açılmıştır Daha sonra adı, zamanın kaymakamı tarafından Süleyman Efendi İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1997-1998 eğitim-öğretim yılından bu yana Süleyman Efendi İlköğretim Okulu eğitim-öğretime devam etmektedir 5 Sınıf öğretmeni, 4 branş öğretmeninin görev yaptığı okulumuzda 1 kademeden 5, ikinci kademeden 3 sınıf bulunmaktadır Ayrıca Anasınıfı ve BT sınıfı bulunmaktadır Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat, 1kat ve 2 kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır Zemin Katta 1 Müdür Yardımcısı odası, 1 BT sınıfı, 1 Anasınıfı,kooperatif ve öğretmen WC'lerinden oluşmaktadır 1Katta Müdür odası, Öğretmenler odası, Kütüphane, 2 derslikten ve kızöğrenci WC' lerinden oluşmaktadır 2Katta ise 5 derslik ve erkek öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Süleyman Efendi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Süleyman Efendi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Süleyman Efendi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Süleyman Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: SÜLEYMAN EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ SANAYİ MAHALLESİ 551 SK NO:16 Telefon Numarası: 2563161989 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :422597@mebk12tr Web Adresi: Süleyman Efendi İlköğretim Okulu :wwwsuleymanefendimebk12tr Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|