|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, sarıkemer, söke |
Sarıkemer İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarıkemer İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sarıkemer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sarıkemer İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkemer İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ “Tüm paydaşlarımızla, gelişmeye ve yeniliğe açık, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, herkesin daha iyiye ulaşmak için çalıştığı bir öğrenme ortamında, aklın ve bilimin ışığında eğitim-öğretim faaliyetleri yapan “SARIKEMER İLKÖĞRETİM OKULUYUZ” ATATÜRK KÖŞEMİZ “Geleceğimizin temeli olan çocuklarımızı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağın gerektirdiği bilgi donanımına sahip, ruh, beden, zihin yönünden dengeli ve sağlıklı gelişmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkaracak şekilde yetiştirmektir” Sarıkemer İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarıkemer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarıkemer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarıkemer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sarıkemer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: SARIKEMER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜZELYAKA MSARIKEMER KASABASI Telefon Numarası: 2565574016 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 423218@mebk12tr Web Adresi:Sarıkemer İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|