Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, anıtkaya, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu

Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Anıtkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Anıtkaya İlköğretim Okulu İletişim

Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Anıtkaya İlköğretim Okulu yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır Okulumuz Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 25 kilometresinde kurulan eski adı ile "Eğret" yeni adı ile "Anıtkaya Kasabası"nda bulunmaktadır İl merkezine ise 35 kilometre mesafesi vardır Okulumuz iki blok halinde bulunmaktadır A Blokta 2 kademe sınıfları, B Blokta 1 kademe ve okul öncesi sınıfları bulunmaktadır İki blok arasında yaklaşık 800m mesafe vardır

Misyonumuz

Soran, sorgulayan,çevresinde olup bitenlere duyarlı ,iletişim kurabilen , bilgili, becerikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştiriyoruz

Vizyonumuz

Çağın gerektirdiği yenilikleri kavramış ,değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu özümsemiş ,yöneticisi,öğretmeni ve öğrencileri ile çevresine örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak

Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (272) 241 30 05-06
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Anıtkaya Kasabası Pk:03050
Okulun Web Adresi: http://anitkayamebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 442580@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com