|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, anıtkaya, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarAnıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Anıtkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Anıtkaya İlköğretim Okulu İletişim Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Anıtkaya İlköğretim Okulu yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır Okulumuz Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 25 kilometresinde kurulan eski adı ile "Eğret" yeni adı ile "Anıtkaya Kasabası"nda bulunmaktadır İl merkezine ise 35 kilometre mesafesi vardır Okulumuz iki blok halinde bulunmaktadır A Blokta 2 kademe sınıfları, B Blokta 1 kademe ve okul öncesi sınıfları bulunmaktadır İki blok arasında yaklaşık 800m mesafe vardır Misyonumuz Soran, sorgulayan,çevresinde olup bitenlere duyarlı ,iletişim kurabilen , bilgili, becerikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştiriyoruz Vizyonumuz Çağın gerektirdiği yenilikleri kavramış ,değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu özümsemiş ,yöneticisi,öğretmeni ve öğrencileri ile çevresine örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272) 241 30 05-06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Anıtkaya Kasabası Pk:03050 Okulun Web Adresi: http://anitkayamebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 442580@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|