|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, kırca, okulu, sultandağı |
Kırca İlköğretim Okulu Bilgileri Sultandağı Afyonkarahisar |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kırca İlköğretim Okulu Bilgileri Sultandağı AfyonkarahisarKırca İlköğretim Okulu Hakkında - Kırca İlköğretim Okulu Tanıtım - Kırca İlköğretim Okulu Resimleri - Kırca İlköğretim Okulu İletişim Kırca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, yüksek, toplumsal ve ahlaki moral değerlerine sahip, bedensel, zihinsel, ve duygusal yönden uyum içinde gelişmiş, bağımsız ve özgür düşünebilen, insan haklarına saygılı nesiller yetiştirebilmek Vizyonumuz "Her çocuk tek ve biriciktir!" sloganından hareketle; öğrencilerimizi, ilgi,istidat ve yetenekleri doğrultusunda gerekli bilgi, beceri ve davranışları kazandırarak onları bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak vizyonumuzu oluşturur Kırca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sultandağı Okulun Telefonu: (272) 656 18 24 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kırca Kasabası Okulun Web Adresi: http://kircaioosultandagimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: kio439733@hotmailcom - 439733@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Kırca kasabası Afyonkarahisar - Konya karayolundan 2-3 km daha içerdedir Ayrıca Sultandağı ilçe merkezindende Kırca kasabasına ulaşılabilir Sultandağı'na ulaşım Afyonkarahisar - Akşehir arasında çalışan "Güven Akşehir" otobüs firmasının araçlarıyla gerçekleşmektedir Afyonkarahisar otobüs terminaliyle, Akşehir merkezdeki yazıhane arasında çalışan bu otobüsler Sultandağı ilçe merkezinden geçmektedir Sultandağı'ndan da Kırca Belediyesi araçlarıyla kasabaya ulaşım mümkündür Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kırca İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|