|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, çobanlar, ilköğretim, kocaöz, okulu |
Kocaöz İlköğretim Okulu Bilgileri Çobanlar Afyonkarahisar |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kocaöz İlköğretim Okulu Bilgileri Çobanlar AfyonkarahisarKocaöz İlköğretim Okulu Hakkında - Kocaöz İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocaöz İlköğretim Okulu Resimleri - Kocaöz İlköğretim Okulu İletişim Kocaöz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızdaki okul; 1935 lerde (Felleli Köyü Okulu) adı ile Eğitim ve Öğretim hizmetine başlamıştır Devlet - Vatandas işbirliği ile yapılan yeni binası 1996 - 1997 eğitim öğretim yılının 2 döneminde hizmete açılmıştır Okulumuz 2 katlı olup, 12 derslikten oluşmaktadırOkulumuzda 2010-2011 eğitim-öğretim yılında 498 öğrenci mevcut olup,derslik yetersizliğinden dolayı ikili öğretim yapılmaktadırOkulumuz öğrenci mevcudu ile Çobanlar'ın en kalabalık okuludur Kasabamızda 2011 yılı bütçesinden ek derslik için bütçe ayrılmış olup derslik yapımına en kısa zamanda başlanacaktır2011-2012 eğitim-öğretim yılında normal öğretime geçileceğini umuyoruz Okulumuzda 2010-2011 eğitim-öğretim yılı itibariyle 1 müdür,1 müdür yardımcısı,5 branş öğretmeni,9 sınıf öğretmeni,1 anasınıfı öğretmeni,6 ücretli öğretmen,1 vekil öğretmen ile eğitim-öğretime devam edilmektedir Yardımcı hizmetli sınıfında ise 1 kadrolu hizmetlimiz bulunmaktadır 2000 yılında Dünya Bankası desteği ile Bilgi Teknoloji Sınıfı kurulmuşturFakat teknolojisi yeterli olmadığı için kullanılamamaktadır Bağış ve yardımlarla alınan bilgisayar,vcd player,video,televizyon,projek siyon cihazı,tepegöz ve diğer materyaller ile kaliteli bir eğitim verilmektedir Okulda kütüphane odası, fen laboratuarı, tenis odası, futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası ve kum havuzu mevcuttur Sosyal etkinlik olarak sınıflar arası futbol,voleybol,masa tenisi,stranç karşılaşmaları yapılmaktadır Ayrıca her sene Bilgi Yarışmaları düzenlenmektedir Kocaöz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çobanlar Okulun Telefonu: 272 263 4235 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kocaozioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 381919@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kocaöz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|