|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu, tatarlı |
Tatarlı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tatarlı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarTatarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Tatarlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tatarlı İlköğretim Okulu Resimleri - Tatarlı İlköğretim Okulu İletişim Tatarlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1967 yılında eğitime başlamıştır Okulumuz uzun bir süre ortaokul olarak hizmet verdikten sonra 1997-1998 öğretim yılında ilköğretim okulu haline dönüşmüştür Okulumuza ait Kamu Hizmet Standartları Tablosu okul bilgileri kısmında sunulmuştur Tatarlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: 272 359 2006 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Tatarlı Kasabası Yeşilyurt Mahallesi Okulun Web Adresi: http://tatarliioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 247615@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tatarlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|