Sarıkaya Köyü Bafra Samsun |
08-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarıkaya Köyü Bafra SamsunSarıkaya Köyü Bafra - Sarıkaya Köyü Hakkında - Sarıkaya Köyü Tanıtımı - Sarıkaya Köyü Resimleri Samsun Bilgiler Nüfus 702 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 55400 Alan Kodu 0362 Yönetim Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi İl Samsun İlçe Bafra Sarıkaya, Samsun ilinin Bafra ilçesine bağlı bir köydür Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur Coğrafya Samsun iline 58 Km, Bafra ilçesine 8 Km uzaklıktadır İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 702 1997 - Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır Karpuz ve lahana yetiştirmesi yapılır Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - HASAN YILDIRIM 2004 - 1999 - 1994 - 1989 - 1984 - Köy Muhtarı: Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: Cep Telefonu: Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 702 1997 0 İle Uzaklığı: 58 km İlçeye Uzaklığı: 8 km Rakım: 25 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Var Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|