Artvin Türküleri - Artvin Yöresi Türküleri |
08-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Artvin Türküleri - Artvin Yöresi TürküleriArtvin Türküleri - Artvin Yöresi Türküleri- Artvin Yöresi Türkü Sözleri Senden Bana Yar Olmaz Artvin-Hasan Çıtak-Muzaffer Sarısözen Senden Bana Yar Olmaz Olsa Vefakar Olmaz Kışa Çevirme Yazımı Çalıp Dinletme Sazımı Küstürüp Sen Al Nazımı Yaralıyam Yaralı Her Ağaçta Bar Olmaz Seven Bahtiyar Olmaz Kışa Çevirme Yazımı Çalıp Dinletme Sazımı Küstürüp Sen Al Nazımı Yaralıyam Yaralı Mahramamda Kişniş ile Badem Var Artvin/Şavşat-Cevri Altıntaş-Yücel Paşmakçı Mahramamda Kişniş ile Badem Var Yavaş Vuru Köşelerde Adem Var Ah Sent Benden Beni Senden Eden Var Aman Güzel Yavaş Vuru Her Yana Sallandıkça Kemer Düşer Bir Yana Hanım Can Canım Can Sırma Çarıda Çarı Bağı Kalk Gidelim Karaman'a Yukarı Sarı Da Çekme Geymiş Altın Tokalı Mail Oldum Yar Yüzüne Bakalı Aman Güzel Yavaş Vuru Her Yana Sallandıkça Kemer Düşer Bir Yana Hanım Can Canım Can Sırma Çarıda Çarı Bağı Leblebi Koyarlar Tasa Artvin/Şavşat-Mazlum Nusret Kılıçkıran-Reşit Muhtar Leblebi Koyarlar Tasa (Vay) Seni Düşürürler Yasa Köynek Uzun Şalvar Kısa Vay Badelerin Güzelleri Daş Dibinde Otururlar (Vay) Altın İle Tartılırlar Gözeli Candan Severler Vay Badelerin Güzelleri Kız Belin İncedir İnce Artvin-Murat Coşkun-Muzaffer Sarısözen Kız Belin İncedir İnce Zatekan İncedir İnce Kız Saçın Kumraldır Kumral Anadan Kumraldır Kumral Kız Dişin İncidir İnci Ezelden İncidir İnci Kız Gözün Eladır Ela Babadan Eladır Ela İndim Dere Irmağa Artvin-Osman Aksu-Muzaffer Sarısözen İndim Dere Irmağa (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Zeytin Dalı Kırmağa (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Geldim Seni Almağa (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Başladın Ağlama (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Nayda Nayda Nanay Da Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da Pınar Başı Pıtırak (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Gel Burada Oturak (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Bir Sen Söyle Bir De Ben (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Bu Sevdadan Kurtulak (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Nayda Nayda Nanay Da Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da Karşıda Gül Menevşe (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Gel Güneşe Güneşe (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Senin Yarin Gül İse (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Benim Yarim Menevşe (Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da) Nayda Nayda Nanay Da Hoy Nanay Da Cilveloy Nanay Da |
Artvin Türküleri - Artvin Yöresi Türküleri |
08-10-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Artvin Türküleri - Artvin Yöresi TürküleriGöğerçin Vurdum Kalkmaz Artvin/Şavşat-Teoman Genç-Durmuş Yazıcıoğlu Göğercin Vurdum Kalkmaz Kanı Göl Olmuş Akmaz Neyniyem Eyle Yâri Dönüp Geriye Bakmaz Göğercinin Beyazı Hanım Etme Bu Nazı Uyma Düşman Sözüne Gel Bize Bazı Bazı Göğercin Havadadır El Değmez Yuvadadır Bir Elim Yâr Boynunda Bir Elim Duadadır Geldi Geçti Yaz Ayları Yürümez Artvin-İlyas Şirin-Mehmet Koç Geldi Geçti Yaz Ayları Yürümez Yüce Dağlar İmiş Kar Eğlencesi Sevda Çeken Asla Karar Kılamaz Elbette Olmazsa Bir Eğlencesi Tıfıl Şebhezerler Ala Sevinir Dünyada Zenginler Mala Sevinir Bülbül Gonca İken Güle Sevinir Biçare Aşığın Yar Eğlencesi Aşk Ateşi Sakin Oldu Bu Serde Sen Beni Uğrattın Kavgaya Derde Said Nice Durur Hod Gibi Yerde Elbette Gönlünün Var Eğlencesi Fincan İçi Fiğ Olur Artvin/Şavşat-Teoman Genç-Durmuş Yazıcıoğlu Fincan İçi Fiğ Olur İçi Dolu Gül Olur Fincana Giden Gizin Dileği Gabul Olur Deniz Üstü Batağı Bura Tombul Yatağı Olursa Benim Olsun Ben İstemem Ortağı Bu Dağı Dağladılar Yüreğim Dağladılar Sevmediğim Adamı Başıma Bağladılar İnerim Çalılara Guş Konar Çalılara Benden Selamlar Olsun Sarı Çemberlilere Derede Değirmenin Artvin-Cafer Horhoroğlu-Muzaffer Sarısözen Derede Değirmenin (Nazlı Yar) Kınalıdır Taşları (Nazlı Yar) Yakına Gel Yakına Gel (Sevdiğim) Öpek Kalem Kaşları (Sevdiğim) Yaylanın Çimeninde (Nazlı Yar) Ben Böyle Değil İdim (Nazlı Yar) Ben Bir İdim Ben Bir İdim (Sevdiğim) Sevdalıktan Eridim (Sevdiğim) İndim Dere Irmağa (Nazlı Yar) Zeytin Dalı Kırmağa (Nazlı Yar) Geldim Seni Almağa (Sevdiğim) Başladın Ağlamağa (Sevdiğim) Çift Candarma Geliyor Artvin-Yöre Ekibi-Muazzez Turing Çift Candarma Geliyor (Loy) Kaymakam Konağından Fiske Vursam (Loy) Kan Damlar Gırmızı Yanağından Haydi Malım, Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Zeytin Yaprağı Yeşil (Ley) Altında Gayfe Bişür Benden Sana Yar Olmaz (Ley) Get Aklın Başan Devşir Haydi Malım, Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim |
|