Sen Benim Kalbimsin |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Benim KalbimsinSen Benim Kalbimsin Gönlümde bütün düşünceler senin üzerine döner, Dilim başka birşey söylemez, senin aşkından başka Doğuya dönsem baksam, batıdan doğarsın bana, Batıya dönsem baksam, gözlerimin önünde durursun Yukarıya baksam, olduğundan da daha yüksek olursun, Aşağıya baksam, burada herşey sensin Sensin herkese yerini veren, ama sen onların yeri değilsin, Bütünü sensin, ama bizim gibi fani değilsin Sen benim kalbimsin, benim vicdanım, düşüncem, ruhumsun, Nefesimin ritmiği, kalbimin düğümüsün Hallac-ı Mansur |
Sen Benim Kalbimsin |
08-06-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Benim KalbimsinGönlümde bütün düşünceler senin üzerine döner, Dilim başka birşey söylemez, senin aşkından başka Doğuya dönsem baksam, batıdan doğarsın bana, Batıya dönsem baksam, gözlerimin önünde durursun Yukarıya baksam, olduğundan da daha yüksek olursun, Aşağıya baksam, burada herşey sensin Sensin herkese yerini veren, ama sen onların yeri değilsin, Bütünü sensin, ama bizim gibi fani değilsin Sen benim kalbimsin, benim vicdanım, düşüncem, ruhumsun, Nefesimin ritmiği, kalbimin düğümüsün Vahdet sırrına atıfta bulunan güzel bir paylaşımGüzel yüreğine emeğine sağlıkSevgi ve muhabbetle kal |
Sen Benim Kalbimsin |
08-06-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Benim KalbimsinAlıntı: Kocayürek Nickli Üyeden Alıntı Gönlümde bütün düşünceler senin üzerine döner, Dilim başka birşey söylemez, senin aşkından başka Doğuya dönsem baksam, batıdan doğarsın bana, Batıya dönsem baksam, gözlerimin önünde durursun Yukarıya baksam, olduğundan da daha yüksek olursun, Aşağıya baksam, burada herşey sensin Sensin herkese yerini veren, ama sen onların yeri değilsin, Bütünü sensin, ama bizim gibi fani değilsin Sen benim kalbimsin, benim vicdanım, düşüncem, ruhumsun, Nefesimin ritmiği, kalbimin düğümüsün Vahdet sırrına atıfta bulunan güzel bir paylaşımGüzel yüreğine emeğine sağlıkSevgi ve muhabbetle kal Sağolasın kocayürek senin de güzel yorumun için ellerine sağlık sevgiyle kal |
|