Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılması, denedim, için, kısmetin

Kısmetin Açılması İçin (Denedim)

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısmetin Açılması için Eğer bir kimse kendisinde nazar,sihir veya kısmeti bağlanmış olduğundan şüphe ediyorsa pazartesi veya perşembe gecesi sabaha karşı abdest aldıktan sonra öd ağacı veya amber gibi güzel kokulu bişey yakar odayı buhurlarSonra niyet ederek (1001) defa ALLAHÜME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHİL EBVAB okunuyup peygamberimize gönderirSonra da ALLAHÜMME İNNİ ES'ELÜKE Bİ RASULİKE MUHAMMEDDİN HABİBİKE VE HALİYLİKE EN TÜHALLİLE UKDETE (okuyanın adı ) AN KISMETİHA VEKŞİF ANHA ZULMETES SIHRİ VE TE'SİRAL AYNİ YA HILALEL UKUDİ VE YA KAŞİFEZ ZULMİ YA ALLAHÜ YA ALLAHÜ YA ALLAHÜ YA KERİYMÜ YA KERİYMÜ YA KERİYMÜ YA ZEL CELALİ VEL İKRAM diyerek dua ederse Allahın izniyle nazar,sihir bozulurkısmeti açılır kaynak:Arif pamuk şifalı dualar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com