|
|
Konu Araçları |
ayet, ettiğim, maddî, manevi, sıkıntılarda, tecrübe |
Maddi Ve Manevi Sıkıntılarda Tecrübe Ettiğim Bir Ayet |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Maddi Ve Manevi Sıkıntılarda Tecrübe Ettiğim Bir AyetMaddi ve Manevi Sıkıntılarda Tecrübe Ettiğim Bir Ayet Maddi ve manevi sıkıntılarda tecrübe ettiğim bir ayet evet arkadaşlar bu ayetleri günlük okuyan şahıslar diline vird edinenler çok kısa zamanda sıkıntılarından kurtulurtecrübe ettiğim bir ayettir maddi sıkıntı çektiğim bir zamanda bu ayetleri sayısız belli bir sayıyla kayıtlı kalmadan günlük okudum ve elhamdülillah 10 gün içerisinde bu sıkıntılarımdan kurtuldumhikmet ve sırrı büyük bir ayet gerçektenumarım sizede fayda sağlar saygılarımla Le kad caekum rasulum min enfusikum azizun aleyhi ma anittum harisun aleykum bil mu'minine raufur rahîm Fe in tevellev fe gul hasbiyallahu la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir O, size çok düşkün, müminlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir Eğer yüz çevirirlerse de ki: Bana Allah yeter Ondan başka hiçbir ilâh yoktur Ben ancak Ona tevekkül ettim O, yüce Arşın sahibidir Tövbe 128-129 |
|