![]() |
Yunus Günce'nin Defne'ye Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunus Günce'nin Defne'ye Mektubu![]() Defne “JOY” Çok insanla tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat çok hızlı bir tren gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle tanıştığım günü hatırlıyorum mesela ![]() Bilindik, alıştığımız “Tanışmalar”a benzemediğini hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunurdu öyle olsaydı ![]() Senin beni seviyor olman lazımdı ![]() İnsan yaşarken hep bir “Aferin” arar ya, toplar ya bulduklarını ![]() ![]() Neden sevdiğini bimiyorsan gerçektir o ![]() Başka çaren yoksa eğer, sevmekten başka çaren yoksa gerçektir ![]() Ben bilmiyordum neden seni sevdiğimi ![]() “Başka” türlü bir kızdın sen ![]() ![]() Çok iyi yemek yapardın ![]() ![]() Beslemeyi severdin ![]() ![]() Sıkılınca “Sıkıldım ![]() ![]() ![]() Ben de giderdim ![]() ![]() ![]() Çok yan yana uyuduk ![]() ![]() ![]() Zaten bir müddet sonra inandırmaya da uğraşmadık ![]() ![]() Kızardın bana ![]() "Oğlum sen salaksın ![]() ![]() "Peki sen niye böylesin?" dediğimde, susardın ![]() Ben çok özlerim seni Defne! Çok ! Uyandığımda öldüğünü duyacağımı bilseydim, uyanmazdım ![]() Bir daha yatsam, uyusam? Sen dönene kadar uyanmasam? Ağlamadım ilk duyduğumda, Defne ![]() Ama bak ![]() ![]() ![]() Şimdi ağlıyorum! |
![]() |
![]() |
|