Bilim Erkeklerin Sonunu Getirdi |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilim Erkeklerin Sonunu GetirdiBERLİN (14042007)- Erkekleri insanoğlunun üremesinde devre dışı bırakacak bir teknik geliştirildi Bilim adamları, kemik iliğinden sperm hücreleri elde etmeyi başardı Sonuçları dün (dün hangi gündü bi fikrim yok ben haberi bugün gördüm) açıklanan bir araştırmaya göre, kadınlar 3 ila 5 yıl içinde sperm üretebilecek Böylece kadınlar, erkeklerden gelecek sperme muhtaç olmadan, kendi çocuklarını yapabilecek Göttingen ve Münster üniversiteleri ile Hannover Tıp Okulu'ndan araştırmacılar, kemik iliğinden alınan kök hücreleri, testislerde bulunan ve spermleri oluşturan hücrelere dönüştürmeyi başardı Yöntemin kötüye kullanılması halinde, çocuk yapmada erkeklerin devre dışı bırakılabileceği belirtiliyor Laboratuvarda elde edilmiş yumurta ve spermle, iki kadının genetik materyalini taşıyan bebek dünyaya gelebilecek, ancak bu yöntemle doğacak çocuk yalnızca kız olabilecek Çünkü erkek çocuk için gerekli olan Y kromozomu sadece erkek sperminde bulunuyor ben evlenmekten vazgeçtim başarılı bir iş kadınından sperm alır kız çocuğu doğururum erkek kahrıda çekmem kardeşim ama yinede erkeklere muhtacız bir erkek cocuk istiyorsak |
|