Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cariye, furnivall, kate, rus

Rus Cariye - Kate Furnivall

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yazar: Kate Furnivall
Yayın Evi: Pegasus Yayınları
Yayın Tarihi: 2010

Mükemmel bir aşkın ve kaybın hikayesi - Diana Gabaldon

Rus devrimi'nden kaçıp çin'de açan bir vahşi orkidenin tarih ve aşk kokan sarsıcı öyküsü

1928 Bolşevik Devrimi'nin ardından Rusya'dan sürülen güzel Lydia ve aristokrat annesi Valentina, Çin'de Junchow'a sığınmışlardır

Çin, 1928 Lydia Ivanova ateşli bir ruha sahiptir Hiçbir şey, Peiho Nehri'nin Kokuşmuş suları bile bunu söndürememektedir

"Nefes kesici güzellikte bir roman" - Marie Claire

" Enfes bir kitap Muhteşem, çok etkileyici bir aşk hikayesi Harika Karakterlerle dolu" - Sarah Harrison

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu kitabıda bitirdim sonunda Sonunu söylemeden biraz anlatayım okumak isteyenler olursa yardımcı olur

Valentina ve kızının Rusya'dan sürüldükten sonraki yaşamını anlatıyor Çin'de yokluk ve sefalet içinde yaşarken Valentina Alfred adında bir ingiliz beyefendisiyle evleniyor Tamda herşey düzelmiş sefalet bitmiş derken Valentina'nın kızı lydia; aranan, bulunduğu zaman öldürülecek yada hapse tıkılacak çinli kominist bir gence aşık oluyor ve ona yardım ediyor böylelikle kendinin ve ailesinin başını belaya sokuyor Tabi herşeyin bir bedeli var gelişen tüm olayların sonunda Valentina başkasını hedef almış bir bombaya maruz kalarak ölüyor Lydia'nın aşık olduğu çinli genç arandığı için onu terk etmek zorunda kalıyor Böylelikle Lydia hayatında en değer verdiklerinin kaybını yaşıyor Valentinanın kızına ve kocasına yazdığı mektuplar bulunuyor ve Lydia hayatındaki en büyük sırları bu mektuptan öğreniyor Tabi burası sonu olduğu için o sırları söylemeyeceğim

Kitap 760 sayfa Güzel bir kitap ama ben güzel anlatamadım Kitapda denildiği gibi gerçekten aşkın ve kaybın hikayesi, güzeldi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com