Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1999, atatürk, mayis, samsunda, yeniden

19 Mayis 1999 Atatürk Yeniden Samsun'da...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

19 Mayis 1999 Atatürk Yeniden Samsun'da...

Umarim dogru yere aciyorumdur bu konuyu

Bu kitabi bir arkadastan alip okumustum Daha sonra ilk izine gidisimde satin alip kitapligima yerlestirdim

Kurgusu ve icerigi o kadar hosuma gittiki defalarca okudum

Umarim sizde okursunuz

"Uzun yıllar boyunca "Ah bir gelse!", "Ah Atatürk olsaydı!" diye özledik O'nu Bir mucize gerçekleşip Atatürk 19 Mayıs 1999'da geri dönse ve yeniden Samsun'a ayak bassaydı, ne derdi acaba,Türkiye'de neler olurdu, bugünkü durumun sorumluları ne yaparlardı? Bu kitap işte bu özlemin ve bu mucize sürecinde yaşanan çarpıcı olayların, sevinçlerin, umutların, acıların;düşündürücü, şaşırtıcı, uyarıcı, uyandırıcı ve eğlenceli sahnelerin romanıdır

Yazar :Turgut ÖZAKMAN
Yayınevi :Bilgi Yayınevi
Kitap Türü :Tarihi roman
Dili :Türkçe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com