İsimsiz! |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İsimsiz!Kalbimin Oynadığı bir oyundu Ebe bendim Ve seni sobelemekti amacım Ama hep sobelenen yüreğim oldu Hayatta hep ebe bendim yani Seni ararken Saklandığın yerden çıkarmaya çalışırken ben kayboluyordum kuytularda Ama artık sıkıldım Kurt ilan ettim seni Evet kurt,çık hadi Çünkü Başka türlü o güzel gözlerini O gülüşünü göremeyecektim Tekrar yumdum yüreğimi ve bu kez yakalayacağım dedim ve yakaladım seni En ağrıyan yanlarımda belirdin Artık ben oynuyorum,Ebe sensin çünkü ebeledim seni yüreğinden Hayatın karanlıklarında aramalısın beni Anca oralar kabul eder bu saf kalbi Unutma ebe sensinArtık ben seni değil Sen beni arayacaksın Bakalım taş duvarların! arkasında saklı kişiyi bulmak ne kadar kolay! Oysa ki ben seni taş kalpler içinde aramıştım sevgili O daha zor bilmezsin ki Bilmen için beni önce kendi kalbinde aramalısın Bulamayacağını bile bile aramalısın Çünkü "en" taş kalpli sensin İşte benimde şu an taş yanımı ağlatan sensin Bu sözlerim sana ey sevgili İşte öğren bakalım Aramak ve bulamamak Bu iki kavramı bir arada yaşamak Bulduğunda ise avucunda tutamamak Çok zor sevgili çok zor Anla bakalım ne kadar kolaymış! sevmek Anla Sobeledim seni yüreğinden (Yüreğimin) Her hakkı saklıdır TÜRKçe // SerkaN |
|