Aşk Kimsin Sen? |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Kimsin Sen?Aşk kimsin sen? Asıl sen bizi öldürmüyor musun? Çağırıyor muyuz seni biz? Patavatsız misafir gibi giriyorsun hayatımıza… Buyur etmemize bile gerek kalmadan baş köşesine kuruluyorsun kalbimizin? Ne bu başına buyrukluk? Aşk kimsin sen? Ne hakkın var canımızı böylesine yakmaya Ruhumuzu teslim alıyorsunBütün doğrularımızı silip bildiğini yazıyorsun Sonra da aşkı biz öldürüyoruz öyle mi? Haketmiyor musun? Sen bizi öldürürken sesimiz çıkmıyor ama Acıyan kalbimizin kanını içimize akıtırken… Bir kere de doğru zamanda gelsen? Bir kere de doya doya yaşasak … AŞK kimsin sen? Zamansız gelişinin bir de zamansız gidişi var… Nefesimizi de beraberinde götürüyorsunNe bu başına buyrukluk? Can değil mi bu? Biz seni öldürmüyoruz ,aşk, sensin bizi öldüren Keşke elimde olsa da öldürebilsem seniAcısını alırdım belki gözyaşlarımın Yaşayamadığım günlerin gecelerin Geri isterdim öksüz hayallerimi Üşüyen saçlarım,kuruyan dudaklarım için öldürürdüm seni … Ama ne yazık öldüremiyorum Sen bizden daha güçlü, bizden daha hesapsızsın Aşk kimsin sen? (alinti) |
|