Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anonsları, polisi, trafik

Trafik Polisi Anonslary

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Trafik Polisi Anonslary

Trafik polisinin müthi? anonsu

Dar ve tenha bir yolda trafikteyim Arkamdan trafik polisi geliyor Kyrmyzy y?ykta durdum Bir süre sonra trafik polisinin müthi? anonsu geldi: ´´Yol bo? devam et Kyrmyzy‚ y?y?y bo?ver‚ devam et´ Acaba ehliyetimi henüz almady?ymy bilse; ´Ehliyet ve ruhsat Ruhsat tamam ehliyeti bo? ver´ der miydi?

Göstermelik

Birkaç gün önce trafi?in çok i?lek olmady?y bir yerde normal olarak kyrmyzy y?ykta durdum O an arkama yana?an trafik polisinin anonsunu aynen aktaryyorum: ´34 XXX devam et‚ devam et Sanki biz olmasak duracaksyn´

Türk polisi ve UFO

Eveeet‚ ?imdi de o kocaman alky?lary Antalya´da UFO gördü?ü için polisi arayan vatanda?a ´havadayken yapabilece?imiz bir ?ey yok‚ inerse tutuklaryz´ diyen yurdum polisi için alabilir miyiz? (Lale olabilir arayan)

Ukala ?oför

Kendisini durduran trafik polisi ´kyrmyzy y?ykta geçtiniz´ deyince ´uyuyordum görmemi?im´ diyen yurdum ?oförü‚ evet bildiniz babam

Dürüst polis
Trafik polisi tarafyndan çevrilinir Ehliyet evde unutulmu?tur Yki taraf da ´çorba parasy´ konusunda hemfikirdir ama ben miktary konusunda karar verememektelerdir Cepten 2 adet 20´lik çykarylyp ruhsatyn arasyna konur Polis ruhsaty açar ve ´bu fazla´ diyerek 20´liklerden birini geri verir Benim de bu yurdum polisini alnyndan öpesim gelir Dürüst adammy?

Ynançly polis

Yyllar önce sabahyn erken bir saatinde nasylsa kimse görmez diye kyrmyzy y?ykta geçip sola döndüm ve 50 metre ilerdeki kyrmyzy y?ykta beklerken trafik polisine yakalandym Kyrmyzy y?ykta geçti?imi söyleyip ehliyet ve ruhsaty istedi?inde ´Ama y?yk saryydy´ itirazyma sert bir komutla ´Yemin et!´ dedi Resmen kalakaldym‚ insan yalan yere yemin edemiyormu? Yemin edemedi?imi gören sevgili polis kahkayy basarak ´Hadi yyrttyn‚ yalan yere yemin etseydin cezayy yazacaktym‚ bir daha dikkatli ol´ dedi ve gitti Bu olayyn nerde oldu?unu söylememe gerek yok de?il mi? Memleketimin polisini bile özledim ben!

Kaç!

Ö?len saatleri Trafikteyim Kyrmyzy y?ykta dururken yandaki kalabaly?y fark ediyorum Bir polis otosu ve kalabaly?yn ortasynda bir genç elini kolunu sallayarak konu?uyor Kulak kesilip durumu kavramaya çaly?yyorum Çocuk yayalara kyrmyzy yanarken kar?ydan kar?yya geçmi?‚ tabii bunu gören polis ceza yazyyor Çocuk‚ ´Herkes geçiyordu ben de geçtim´ gibilerinden kendini savunuyor Polis umursamaz bir tavyrla ekip arabasyna giderken ya?ly bir teyze çocu?a ba?yryyor ´Kaç o?lum kaç! Gtünde plakan my var?!´

Polis megafonu

Bir teyzemiz yayalara kyrmyzy yanmasyna ra?men kar?ydan kar?yya geçmeye çaly?yrken‚ 10 metre öteden megafon sesi gelir polisten‚ ´´Abla‚ zaten ?i?mansyn bir de pi?man olma!´´

Hayyrly Cezalar
Yer Ystanbul‚ Yenibosna Yenibosna´daki otobüs dura?yndan çyktyk Avcylar istikametine do?ru gidece?iz Otobüs kysa yoldan yola girebilmek için yasakly yerden U dönü?ü yapyyor Yurdum polisi görev ba?ynda megafon açyk ve o anlamly anons geçiyor ´Otobüsçü! Cezan hayyrlara vesile olsun‚ devam et sen; ben plakana gönderirim nasyl olsa´

Kendin dinle
Kocamyn arabasyny aldy?ym ve içine sigara kokusu sinmesin diye bütün camlaryny açty?ym anda en sevdi?im ?arkynyn radyoda çalmaya ba?lamasy üzerine radyonun sesini de sonuna kadar açyp dola?yrken yurdum polisinden gelen anons:´ 34 XX‚ müzi?i kendin dinle! Kendin dinle ya da parçayy de?i?tir!´

Alıntı Yaparak Cevapla

Trafik Polisi Anonslary

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Trafik Polisi Anonslary

göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorumbirden polis bir bmw'yi durdurdupolislerden biri indi digeri de icerden bakiyor, ben de yana döndüm bakiyorum öyle, enteresan geldi adam sarhos falandi, biraz bakiyim eglenirim diye düsündümiçerideki polis birden megafonla ;
-" önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen soytari " dedi

--------------------------------------------------------------------------------

mecidiyeköy'de bir sabah erken,polis otosu arabanin tekine sesleniyor ;
- " zabahinan ceza yazdirma zabahinan " (sabah ile demek istiyor)

--------------------------------------------------------------------------------

Söförün biri trafik sykysyk iken park yasagi olan yere direksiyonu kirar ve dururpolis ;
- "beyaz uno çek kardesim park yasak" gibilerinden bir anons yapar söför el kol hareketleri yardimiyla
- "abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam" der !
yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çikinca polis anonsu patlatir
- "beyaz uno ekmek nerde lan ?"
--------------------------------------------------------------------
olay çankaya'da geçiyorankarada patates sogan satan megafonlu bir kamyonet,polis anons yapiyor
-06 mn 1945 ilerleeeeeee
kamyonetin megafonundan cevap geliyor
-okeyyyyyy

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com