Türkler Tabu Oynarsa... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkler Tabu Oynarsa...Kelime: köpek balığı - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil Hani karada da var hav hav der? - Ha! Köpek - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği! - yuh be kelime: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya kız : don! topluluk: ohaaaaa! kelime: Sümüklü böcek erkek: hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var kız: salyangoz erkek: hah ona çok benziyor,ama sen nezle olunca ne akar burnundan kız: sümük erkek: evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var kız: nası yani hayvanın sümüğü mü var? erkek: evet Karafatma nedir? kız: hamamböceği erkek: hah 2 kelimeyi kes kız: böc erkek: yok yok kelimenin tamamı kız: hamamböc erkek: Allah belanı versin senin be kelime: gazete kız : bir tür haberleşme aracı erkek : telefon kız : devam et erkek : Internet, televizyon, radyo kız : ya kağıttan olur, erkek : dergi kız : büyük boyda açarsın okursun kocaman erkek : kitap kız :allah belanı versin be yuhhh kelime: yasemin'in penceresi kız: "hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anılar yaşıyorlar erkek: Çağla Şikel kız: ne çağlası oğlum erkek: hani herkesi evine alıyor ya, sonra da kız: uff boş ver, devam edelim, hüzünlü şeyler yaşıyorlar erkek: ??!! kız: hani kadının adi bir çiçek adı, sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi? erkek: menekşe'nin donu (topluluk iptal, anlatıcı ağlar) kelime: ıska erkek: kar topu savaşında sana atarım, eğilirsin, denk gelmez, bana ne dersin? kız: hayvan? erkek: hööö! kelime: mantı kız: hani biz toplanıp yaparız, partisini veririz erkek: seks!! kız: çüşşşşşşşşşşş ! kelime : 1 nisan kız :31 mart'tan sonra ne gelir ? erkek : 32 mart kız : harbiden bravo yani senin gibi lama'dan başka cevap beklenemezdi zaten kelime: duvak kız: kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey erkek: oha! kelime: demeç kız: ben şimdi masada oturdum veriyorum erkek: nasıl yaaa ?? kız: ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum erkek: neee??? kız: ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! erkek: kız: pas be pas,vazgeçtim,demeçti Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen erkek arkadaşına dönüp sorar: kız: Benim neyim geniş? erkek: Kalçan! kelime:telepati erkek: hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum, ama sözle değil, beyin dalgalarıyla falan kız: ihi ihi, neydiii, teletabi erkek: tamam, tele'si kalsın, kedilerin eline ne denir? kız: buldum, telepençe erkek: offf be, bi kere de bil be Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır Süre 10 saniye Kelime: LAMBADA Ekip 1: Aha mıçtınız! Ekip 2: Sen öyle san Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? - Lambada Ekip 1: Hastırr kelime: mısır erkek: keops nerde kız: etiler erkek: Allah cezanı versin Merve Kelime: kokteyl Kız: bazıları evlenmeden önce verir Erkek: ???!!!??? Kelime: Papatya Kız: Hani geçen yaz piknikte sen bana takmıştın ya Erkek: Höyyykkk!' Grup: ?!?!?!?!?!?!?!? Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: DİZ - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa! Kelime: TIMSAH - Abi bööle hani kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü - Ejderha - Yuhhh! Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir - Pes! Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara Diskoya Sinemaya Cafeye Bowlinge Ayyy! Olmuyo bööle, başka şekilde anlat - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa okulaaa Kelime: Anneler Günü - Cennet kimin ayaklari altında? - Anne - Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o? - Adet? -Hay ben senin |
|