Canlı Yayın Gafları - Replikleri |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Canlı Yayın Gafları - ReplikleriSeren Serengil: Sevgilin nereli? Telefonla baglanan seyirci: Kars Seren Serengil: Doğu tarafı oluyor değil mi? Ebru Destan: Bana göre 20 yaşına kadar herkes teenage'dir Zaga'da bir seyirci: Do you speak Turkish? Ebru Destan: Ayıp ayıp, önce Türkiye'de Türkçe konuşmasını öğren! -"Evet tüm bölgelerimizden puan durumunu aldık sadece yurtdışı bölgemiz kaldı" = Öykü Serter -"Seyretmedim, görmedim ama gördüğüm kadarıyla söylüyorum gol değildi" FatihTerim (Adanaspor-Galatasaray maçı sonrasındaki toplantıda) Metin Uca: Yol yapımında kullanılan 4 tekerlekli araç, D biir, ikii? Yarışmacı: Drayder! Metin Uca: Bir örümcek tarafından ısırılıp üstün güçleri olan bir kahramana dönüşen çizgi film kahramanı, Ö biir, Ö ikii, Ö üüç? Yarışmacı: Örry Potter! Milletvekili 1: Bakın burada ülkenin geleceğinden bahsediyoruz Milletvekili 2: O zaman sen kağıda resim de çiziyorsundur Milletvekili 1: Masaya çizmekten iyidir! (Meclis TV'den) -"Erdoğan kendini ve özünü reddeden bir Brütüs" = Şevket Kazan -"Geçen hafta bu taraftakini yaptırdım, bu hafta da öbürsükini yaptıracağım"= Özlem Yıldız (Dişine yaptırdığı dolgudan bahsediyor |
|