Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cep, konuşsaydı, telefonunuz

Cep Telefonunuz Konuşsaydı?

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cep Telefonunuz Konuşsaydı?

Düşündümde hunharca kullandığımız,yanımızdan ayırmadığımız, şarjı bittiğinde küfürü esirgemediğimiz cep telefonumuz dile gelseydiNeler söylerdi?

Aradığınız kişi meşgul ise

Sen-Ya alla allaaa niye meşgul kaç saatttir kardeşim bu adamın telefonu?

Cep- KardeşimAdam kızla konuşuyordurYa da işi vardır Millet sen gibi boşta mı geziyor Az bekle otuz defa aranmaz kiDuymuyor musun? Meşgul diyorum Hatta sadece demiyorum yazıyorum Ama bu kadar anlayışsız olma çok rica edicem

(veya)

Cep- Bak abicimGaz vermek gibi olmasın ama bence senin hatun başka biriyle aşna fişnadaBak yarım saattir belli aralıklarla arıyoruz meşgul diyor Sen en iyisimi git yanınaNerde olduğunu da bilmiyorsan kesin seni aldatıyorBenden duymuş olmaHani geçen kavga ettiniz ya o zamandan sonra oldu bence

Aradığınız kişiye ulaşılamıyor ise

Sen-HoppalaaSarjı bitti heralde

Cep- Hah uyu sen uyu Ben kapalı diyorum hep anasını satiyim Kızım adam iş üstünde yakalanmak ister mi?Sen iki dakka da bir partnere güvenip ararsan olcağı bu Rahat bırakmadın ki adamı

Hay sizin partnerinize ben yaa Ulan bu Tel yüzünden uykudan eser kalmadıBana bak bigün infilak edeceğimArayan ebedi ulaşamayacakSöylemedi deme

(veya)

Sen- Hah Gene kapamış telefonu gebermeyesiceulan senin ben(hede hödöbla bla bla)

Cep- Öhömm Terbiyeni takın erkekliğin sırası değilMadem yapacan ben kulağımı tıkıyımm bari

Mesaj Çekerken ise

Cep- Ya kardeşim Güzel sahipYa şu tuşlarıma azcık yavaş bassan noolurYetişcek yerin mi var? Ama bak böle hor kullanıyorsun sonra da vay efendimBozuldu bilmemm neNasıl dayanayım ben bu acımasız yaşamaBak 9 tuşundan ses gelmeye başladı artıkNe tarz bi yazı stilin varsaen kullanılmayacak harflerime basıp duruyorsunOlmaz bu böyle gitmez

Mesaj Geldiğinde ise

Cep- Ne yazmışNe yazmışş

Sen- Sanane ulan sanane iyi geldin be bi rahat bırakta işimize bakalımSana mı laf anlatacam hatunu mu kafalıcam şaşırdım heaa

Cep-Öyllleee miiiSon sözün bu yaniPeki al o zaman Çat

Sim kartı yerleştirin

Hay senin gibi telefonun ben

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com