Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fiyata, rekor, satıldı, şapka

Bu Şapka Rekor Fiyata Satıldı

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Şapka Rekor Fiyata Satıldı

İngiltere Kraliçesi 2 Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice'in, geçen ay yapılan kraliyet düğününde taktığı şapka, 81 bin 100 sterline alıcı buldu Şapkanın parası çocuklar için kullanılacak

LONDRA - İkinci el eşyaların açık artırmada satıldığı internet sitesi eBay'de dün sona eren satıştan elde edilen gelir, Unicef ve "Children in Crisis" adlı çocuklara yardım kuruluşlarına bağışlanacak

Şapkayı satın alan kişinin ismi açıklanmazken, Prenses Beatrice satışla ilgili, "Şapkaya gösterilen ilgi beni şaşırttı İki önemli yardım kuruluşuna para toplamak için bu harika bir fırsattı Açık artırmayı kazanan, umarım benim şapkaya sahip olduğum kadar eğlenmiştir" açıklamasında bulundu

İrlandalı ünlü şapka tasarımcısı Philip Treacy imzalı krem rengi şapka, ilginç şekliyle özellikle İngiliz basınının çeşitli benzetmelerine neden olmuştu Şapka klozetten, ahtapota kadar birçok şeye benzetilmiş, sosyal iletişim sitesi Facebook'ta da şapkayla ilgili bir sayfa açılmıştı

Prenses Beatrice (22), Kraliçe 2 Elizabeth'in ikinci oğlu Prens Andrew ile eski eşi York Düşesi Sarah Ferguson'un kızı

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com