Böyle Sevilirken!.... |
03-09-2007 | #1 |
virüs
|
Böyle Sevilirken!....Bu sabah kalktigindasana dikkatle baktimbana konusmani umdum Sadece birkac sozBelki dun olan guzel birsey icin bir tesekkur Ama farkettim ki o gun ne giyeceginle ve işe gec kalmamakla daha cok mesguldun Umutluydumbiliyordum Hala biraz zaman vardi Sadece bir an Sadece bir “merhaba” icin Ama sen cok fazla mesguldun Bu yuzden senin icin tum gunu aydinlattim Bircok renkle donattim ve beni duyabilmen icin kuslarin guzel sarkilarini gonderdim Fakat sen bunlari farketmedin Seni ise giderken izledim ve tum gun bekledim Tum isinin icinde bana biraz zaman ayirmak icin cok mesgul olduguna inandim Eve donerken cok yorgun oldugunu farkettim ve stresini goturmesi icin sana yagmurlar gonderdim Sana bir iyilik yapmak istedimboylece beni dusunecektin Ama sen sinirlendin ve bana kufurler ettin Bana konusmani bekliyordumve biliyordumhala zaman vardi Daha sonra televizyonu actin Sabirla yemegini yemeni ve televizyon izlemeni seyrettim Fakat sen bana yine konusmadin Yorgun oldugunu anladimve gokyuzunu kararttim Fakat seni karanliga bogmadimSadece sana bircok kucuk isik gonderdim Gercekten cok guzeldiAma sen onu gormeye pek merakli degildin Uyku zamanı gelince gercekten bitkin oldugunu dusundum Ailene iyigeceler dedikten sonra Yatagina yattin ve hemen uyuyakaldin Uykuna gece perilerim muzikleriyle eslik etti Sorun degilcunku her zaman senin icin yaninda oldugumu farketmeyebilirsin Tahmin edebileceginden daha fazla sabirliyim Sana ogretmek istedigim sey digerlerine karsi sabirli olmandir SENI O KADAR COK SEVIYORUM KI hergun bana dua etmeni bekliyorum Gordugun tum guzelliklerin hepsi sadece senin icin Iste yine bir gune basliyorsun Ve sana sadece sevgi ve iyiliklerimi gonderiyorum Guzel bir gun gecirmen dilegiyle Allah |
|