Son Moda..... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Moda.....Son Moda (!)(mutlaka okuyunuz) Orta yaşlı bir hanım, şehrin en lüks mağazasında beğendiği döpiyesi giyip ayna karşısında bir kaç defa döndükten sonra: _Ben üniversitede öğretim üyesiyim, dediModern bir kıyafet almak istiyorum Kadınla ilgilenen tezgahtar kız: -Sizi iyi tanıyorum efendim,dediÇok hoş giyindiğinizi de biliyorumFakat Fransız modasına göre elbisenizi bir eşarpla tamamlamalısınızKadın: -Eşarp mi?diye burun kıvırdıDemek güncel ha!Ama Fransa gibi bir moda merkezinden geliyorsa,dedikleri doğrudur Tezgahtar kız,raftaki eşarplari müşterisinin önüne serdikten sonra: -Pahalı olmasına rağmen en modern mallarımız bunlar,dedisize yakışacaktır Kadın eşarpları tek tek incelerken: -Hepsi de birbirinden güzel ama ben sizin başınızdakini beğendim,dediŞimdi hatırlamıyorum ama, geçen gün ayni eşrbı birinde daha görmüştümGenc kız,saygılı bir ifadeyle: _O gördüğünüz bendim hocam,diye gülumsediGece bölümünde ögrencinizimKıyafetimden dolayı beni dersinizden atarken, başımda bu eşarp vardı |
|