Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baş, örtüsü

Baş Örtüsü

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baş Örtüsü

merhaba arkadaşlar ben nuuur epeydir siteye giriş yapamıyordum

sizlerle mutlulugumu paylaşmak istiyorum ilk site ye üye oldugumda sohmetlerde belirtmiştim kapanmak istediğimi baş örtüsü takmak istediğimi ama nefsime yenik düşerim diye çok korktuğum için cesaret edemediğimi belirtmiştim çok şükür rabbime 1 ay oluyor kapandım baş örtümü takıyorum öyle bir mutluluk la öyle bir gururla örtünüyorum ki anlatamam size bu sevinç sizlere çünkü tarifi yok birazda islami gen sitesinin katkısı oldu bilmediklerimi burda ögrendim okudum ve çok şükür rabbime dogru yolu buldum

tabiki olumsuz tepkıler aldım ama hiç biri beni üzmedi sadece neden kapandın ne gerek vardı diyenler için yani onlar için üzüldüm rabbim onlarada dogru yolu gösterir inşallah

her daim rabbim sizlerle olsun

allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com