_ Son Secde _ |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
_ Son Secde _Son Secde O gece uyku tutmadı kalktım erkenden, Biraz kitap okuyayım uyurum derken Hoca namaza davet ediyordu minareden Ahmedi haydi namaza dedim kalbimden Sabah namazının son secdesinde iken Tatlı ve derin bir uyku bastırdı aniden Az kaldı, ha gayret be, yapacaksın derken Gözümün ferri sönüverdi birden Uyudun Ahmedi namaz gitti der iken, İrkildim o gördüğüm ışık demetinden, Rüyamı yoksa gerçekmi diye şaşar iken, “Ey Ahmedi” dedi ler Üç kişi birden Secdedeyim konuşamam dedim içimden, Dediler “artık zamanı konuş kalbinden” “Son secdem, bitireyim konuşuruz” der iken Dediler”Secden bitmeyecektir biz buradayken” Sana Selam getirdik yaratılanın ilkinden, Sevindim selam almıştım Hz Adem den Selam ondan değil dediler dahada ilkinden, Şükürler olsun selam almıştım Hz Muhammedden Yüzlerini anımsayamıyordum zihnimden Velakin tanıyordum onları taaa kalbimden Dediler”yolun yoldur devam et aynen, Amma görevindir gerçeği çözmek ilmen” Dedim”ağır gelecektir korkarım kendimden” Dediler”ne korkarsın Allahu teala var iken” Araştır,incele ve yaz ki taaa derinlerinden Dinlesinler sünnetullahın gerçeğini Ahmediden Dedim”Ya çıkmaza girersem ne yapacağım ben” Dediler”Dinle kalbinin sesinini derinden derinden” Biz gidiyoruz dediler son secden bitmeden HzMuhammede deyin bu selam Ahmediden Seccadem görülmeye başladı ışık kaybolurken Anlatılamaz mutlluk yaşadım son secdede iken Kimdiki bunlar diye düşündüm kalbimden Anladımki onlar Allah rasullerinden Namazım bitti muttluğum devam ederken Tek bir dilekte bulundum rabbimden Onlarıda eksik etme Allahım sevginden Sabah namazının son secdesi rahmetinden Ahmet Genç Secde etmenin bir büyük sırrı Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Ulusal Işın Teknolojisi Merkezi’nde yapılan bir bilimsel araştırma, secde etmenin insanı kanserden koruduğunu ortaya çıkardı (haber 7 COM) |
|