кєŞкєℓєяι Çιкαя∂ιм нαуαтιм∂αη,,,,, |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
кєŞкєℓєяι Çιкαя∂ιм нαуαтιм∂αη,,,,,YouTube - Keskeleri Cikardim Hayatimdan!! isterseniz onun ağzından dinleyelim Keskeleri Çikardim Hayatimdan Keskeleri çikardim hayatimdan eyvallahlar bana göre degil artik bana göre degil pismanliklar keskeleri çikardim hayatimdan ben seni unuturum sevdigim ela gözlerini bir bardak rakiya gömerim anilari içime yillar önce bir temmuz gecesinde zamansiz bir yagmur altinda baslayan o zamansiz askimizi unuturum ben seni unuturum sevdigim zaten hayat bir yalan gece agir agir sirtini vermekte sabaha üzerimde eskiden kalma bir sevdanin yorgunlugu yüregimin kara kapli defterinde sararmis sayfalarin arasinda bir adamin yillar arkasinda kalmis suskunlugu var ve küskünlügü hayata o ki kapanmis bir kapi umutlarima çaresizlige bir geçit durma hadi gözlerimden de çekip git çek git gecelerimden bir daha girme düslerime kanima girme artik yeter git kimseler bilmez geceden baska yine yalnizim sokaklar dolusu insan içinde bir ben bir ben yalnizim gece agir agir sirtini vermekte sabaha ne firtinalar kopar yine içimde bu sevda yakar yüregimi yikar derinden susar içimdeki agitlar geceler inadina susar ben susarim an gelir zamanlar dolusu aglarim aglarim çocuk gibi ihanet karasi gecelerde kivrandirir bir sanci kahpe bir kursun gibi arkadan vurur yalnizlik sabahlara kadar aglarim aglarim ölesiye neden içi karanlikti bu kadar gecelerin neden geceler umut tasimaz sabaha ve neden aglatir beni bu uzun yolculuklar yeter artik yeter buraya kadar keskeleri çikardim hayatimdan eyvallahlar bana göre degil bana göre degil yerli yersiz aglamak madem ki bir kez yasaniyor bu hayat kilicimi çektim kinindan kusandim cesareti ve bitirdim esareti gömdüm denizlere keskeleri çikardim hayatimdan eyvallahlar bana göre degil artik anladim ki insan her an sevebilir mevsimsiz açan bir çiçek gibi dirilir yeniden keskeleri çikardim hayatimdan geleceksen bugün gel yarin çok geç olabilir Sebnem Kisaparmak |
|