Uyan Eyy Gözlerim Gafletten Uyan |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uyan Eyy Gözlerim Gafletten UyanUYAN EYY GÖZLERİM GAFLETTEN UYAN Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrail'in kasti canadır inan, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Seherde uyanırlar cümle kuşlar, Dilli dillerince tespihe baslar Tevhit eyler dağlar,taslar,ağaçlar Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Semavatin kapularin açarlar, Müminlere rahmet suyun saçarlar, Seherde kalkana hülle biçerler, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Bu dünya fanidir sakin aldanma, Mağrur olup taç-u tahta dayanma, Yedi iklim benim deye güvenme, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Benim,murat kulun,suçumu affet Suçum bağışlayub günâhım ref'et Resul'un sancağı dibinde hasret, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan IIIMurat |
Uyan Eyy Gözlerim Gafletten Uyan |
08-03-2012 | #2 | |||
Prof. Dr. Sinsi
|
Uyan Eyy Gözlerim Gafletten UyanDiLaRa_I NuR´isimli üyeden Alıntı UYAN EYY GÖZLERİM GAFLETTEN UYAN Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrail'in kasti canadır inan, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Seherde uyanırlar cümle kuşlar, Dilli dillerince tespihe baslar Tevhit eyler dağlar,taslar,ağaçlar Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Semavatin kapularin açarlar, Müminlere rahmet suyun saçarlar, Seherde kalkana hülle biçerler, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Bu dünya fanidir sakin aldanma, Mağrur olup taç-u tahta dayanma, Yedi iklim benim deye güvenme, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Benim,murat kulun,suçumu affet Suçum bağışlayub günâhım ref'et Resul'un sancağı dibinde hasret, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan IIIMurat uyanma vakti, eline sağlık
|
|||
|