|
|
Konu Araçları |
çocuk, eğitim, esirgeme, genel, hizmetler, kurumu, merkezleri, müdürlüğü, rehabilitasyon, sosyal, yönetmeliğimülga, özel |
Sosyal Hizmetler Ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Özel Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezleri Yönetmeliği(Mülga) |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sosyal Hizmetler Ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Özel Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezleri Yönetmeliği(Mülga)SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL REHABİLİTASYON VE EĞİTİM MERKEZLERİ YÖNETMELİĞİ(MÜLGA) SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL REHABİLİTASYON VE EĞİTİM MERKEZLERİ YÖNETMELİĞİ(MÜLGA) Sosyal Hizmetler Ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Özel Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezleri Yönetmeliği Devlet Bakanlığından Resmi Gazete Tarihi : 13/03/2005 Resmi Gazete Sayısı : 25754 **15/03/2008 tarih ve 26817 SRG de yayımlanan " Sosyal Hizmetler Ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Özel Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezleri Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik " nin 1 maddesi ile yürürlükten kaldırılmıştır** Kaynak: mevzuatadaletgovtr |
|