Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akka, kabusu, napolyonun

Napolyon'un Akka Kabusu

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Napolyon'un Akka Kabusu

Gemilerinin yakılması Napolyon'u çok sarsar O kadar yürekli olmasa da zoraki Tarık bin Ziyad olmuştur Kara kara düşünmektedir Çünkü Mısır'a hapsolunmuş durumdadır Uzun bir müddet burada kalacağı için köklü tedbirler alıp, halkla iyi geçinmek zorundadır Bu çerçevede müslümanlara sempatik görünme taktiklerine başlar
apolyon'un Akka Kabusu[/url]Hz Muhammed (sav)'in velâdetinin yıldönümünde büyük mevlid alayları tertip ettirir Kendisi de şark usulü elbise giyerek başına sarık sarar Bununla da kalmayıp Müslüman olduğunu ilan eder
evet ilginizi çektiyse gerisini ve öncesini okuyunuz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir Üye olmak için tıklayınız]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com