Kurtlar Vadisi Terör |
02-18-2007 | #1 |
Lawinya
|
Kurtlar Vadisi TerörKURTLAR VADISI TERÖR ÜN KALDIRILDIGI IYIMI OLDU SIZCE YOKSA KÖTÜMÜ Bence coookk iyi oldu zaten sevmiyordum |
02-19-2007 | #2 |
Gözyaşı
|
[QUOTE=Lawinya;49388]KURTLAR VADISI TERÖR ÜN KALDIRILDIGI IYIMI OLDU SIZCE YOKSA KÖTÜMÜ Bence coookk iyi oldu zaten sevmiyordum[/Qbence kötü oldu gerçekleri saklıyorlar türkiyenin izlemesi gerek töreri
02-19-2007 | #3 |
puslu
|
bazı şeyler hiçde laylaylom değil bencede yayınlanmalı gerekçe şiddetse amerikan filmlerinde fazlasıyla mevcut ne hikmetse onlar sonunsuz yayınlanıyor yakın geçmişimizse sansürleniyor çok yanlış |
02-21-2007 | #5 |
tatia27
|
ben ilkini takip edemedim ama terör gibi bi konunun işlenmesi belki faydalı da olabilirdionu kaldıracaklarına ortada adam gibi program bırakmayarak sabah gündemini işgal eden kadın programlarını kapatmaları daha mantıklı olurdu toplumun uyarılması bilinçlendirilmesi ahmetin ayşeyle evlenmesi yönünde olmamalı ,içinde yaşadıgı toplumun bi başka yönü olan terör işlenmeli bence ben şahsen üzüldüm
02-26-2007 | #6 |
ctn_86
|
hiç izlemedim zilemeyi de tercih etmezdim zatenbence çok ii olduçünkü artık milliyetçiliği ayaklar altına alıp resmen şovenizme çevirdiler |
03-08-2007 | #7 |
angelesdream
|
ben hiç kaldırılması tarftarı değildimçok üzülmüştüm duyuncada zatenınsanların gerçeklerı gormelerını ıstemıyorlar tabııo sabah sabah yayımlanan saçma sapan tv programları we daha neler neleryayımdayken tutupta o dızıyı seçmelerı neden sızce???? |
|