Ey Rahmanim,Rahimim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Rahmanim,RahimimDe ki :Eğer Duanız olmasa RABBİM katında ne ehemniyetiniz var! ![]() ![]() (Furkan Süresi 77)Ey RABBİMİZ! senden hakkında bilgi sahibi olmadığım herhangi bir şey istemekten SANA sığınırım ![]() çünkü beni bağışlamaz,acıyp esirgemezsen kuşkusuz kaybedenlerden olurum ![]() Ey RABBİMİZ! Şüphesiz SEN her şeyi duyar, herşeyi görürsün ![]() Gizli ve açık olan hiç bir şey SANA gizli kalmaz ![]() Ey RABBİMİZ! Bize yolumuzu göster ![]() Ey RABBİMİZ! unutu veya bilmeden hata yaparsak bizi sorgulama ![]() bizden öncekilere yüklediğin gibi bizede ağır yükler yükleme ![]() güç yetiremeyeceğimiz yükleri bize taşıtma günahlarımızı affet bizi bağışla ve rahmetini yağdır üstümüze![]() Ey RABBİMİZ! SANA inanıyoruz , bizi affet, SANA güveniyoruz, bizi bağışla, SEN herşeyi görü, duyar ve bilirsin, bizim ayıplarımızı ört ![]() Ey RABBİMİZ! Bizi ışıklı yolundan ayırma Daima SANA kulluk eden, SENDN korkusu ve umudu kesilmeyen kulalrından eyle ![]() Bizi bu zamanın şerlerinden koru ![]() Nefsimizi emrimize ver Şeytanın şerrinden bizi emin eyle ![]() Ey RABBİMİZ! Bize hep birlikte SENİN ipine sımsıkı tutunmayı Ve birbirimizden kopmammayı bağışla ![]() Verdiğin nişmetleri hatırlamayı nasip et ![]() Ey Göklerin ve Yerlerin YARATICISI! Dünyada ve ahirette benim yanımda yakınımda olan, beni koruyup destekleyen SENSİN ![]() Canımı bütün varlığıyla kendini SANA adamış biri olarak al ve bizi dürüst ve erdemli insanların arasına kat ![]() Kuşkusuz gizlediğimizi de, açığa vurduğumuzu da bilen SENSİN ![]() Ey Duaları İçten yakarışları işiten ALLAH'ım bizi ve soyumuzdan gelenleri, gelecekleri namaza deavmlı ve duyarlı kıl ![]() Ey RABBİM Hesabın görüleceği gün, bizi, annemizi-babamızı ve bütün inanan kardeşlerimizi bağışla ![]() Bizleri cehennem azabından sen koru ALLAH'ım ![]() Rahmetinle bizlere muamele eyle SENİN herşeye gücün yeter ![]() ![]() ![]() AMÎN |
|
|
|