Düşündüm... |
08-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşündüm...Dün yine aklımdaydın saatlerce Önce ölümü sonra sensizliği düşündüm Birşeyler tıkandı boğazıma Ağlayamadım Acaba sensizlikmi Yoksa ölüm mü daha korkunç Ayırt edemedim ikisini Fark yoktu birbirinden Ölüm sensizlikse sensizlik zaten Ölümdü İşte sensizlik böyle birşey Ölüm gelecekse senin ellerinden olsun Dayanmıyor bu yürek sensizliğin acısına İnsan her an aynı kişiyi düşünebilirmi Bir an bile çıkmıyorsun aklımdan Yağmurum ol ıslat beni doyasıya Güneşim ol aydınlat dünyamı Çaresizim Çünkü çok seviyorum Bitsin artık bu acı Sensizlik ne demek biliyormusun sen Ben çok iyi biliyorum Ölüm demek gülüm Ölüm demek güzel gözlüm Hayatta birini ölümden kurtarmak istiyorsan Gel ben şu an uçurumun kenarındayım Tut ellerimi Ve gözlerime bakarak işte geldim de Ben unutamam seni Yaşadığımız o güzel günleri unutamam O gözler başkasına bakarsa O eller başka elleri tutarsa Gel öldür beni Yoksa dayanamam Ne deyim ne yapayım söyle bana güzel gözlüm Ben senin için kendimi ateşlere atmaya hazırım Seni böylesi severken beni sensiz bırakma Sen şu hayatta tek aşığımsın Bir gülüşüne ömrümü vermeye hazırım Anla beni güzel gözlüm Sen hayattımdaki tek gülümsün Ve dikenleri avuçlamaya hazırım Akan her damla kan senin için aksın ben razıyım |
|