Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakarmısınız, ile, ilgili, olucak, sorum, ttnet

Ttnet İle İlgili Sorum Olucak Bakarmısınız?

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba Arkadaşlar
Şuanda 2 Mbps Limitsiz Paket Kullanıyorum
2 Kişi Kullanıyorduk Fakat Komşum Taşınıyor Bununla Beraber 70 Lira veriyorduk
TTNET'i Aradım Alt pakete Geçmek İstedim Ama Geçemessiniz Dediler
Kapattırıp Tekrar Açtıramıyorumda1 Sene var Sözleşmenin Bitmesine
-------------------------------------
Bir Arkadaşımla Konuştum 8mbit 15gb kotayı geçtiği zaman 512 kadar düşen Net paketinden Kullanıyor Aylık Sanırsam 40 lira veriyor
-----------------------------------
Bütçem gereği uygun bir pakete geçmem lazım fakat hangi pakete geçebilirim bilmiyorum yada kapatmak için ne yapmam lazım1 sene var sözleşmeye,dilekçemi yazmam lazım Rica Etsem Yardımcı Olurmusunuz
------------------------------------
YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM TTNET İle İlgili Sorum Olucak Bakarmısınız?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İnternet paketine üye olurken sözleşme yaptığınız için interneti kapatmanız imkansızMahklemeyede verseniz dilekçede yazsanız imkansızFakat tarifenizde değişiklik yapmanız belki mümkün olabilir

Bildiğim kadarıyla sözleşmede kullandığınız internet paketinin altında bir pakete geçiş yapamıyorsunuzAncak şuan kullanmakta olduğunuz internet paketinin üstünde bir internet paketine geçiş yapabiliyorsunuz2 Mbps Limitsiz Paket kullanıyorsunuz şimdiO zaman 2 Mbps Limitsiz Paketin üzerindeki internet paketlerine bakınHangisi daha ucuz ise ona geçiş yapınBenim size tavsiyem müşteri hizmetlerini aramanız ve müşteri temsilcisine hangi tarifelere geçiş yapabileceğinizi sormanızdırMüşteri temsilcisi oradan hangi tarifelere geçip geçemeyeceğinizi deneyerek size söyleyecektirSizde en ucuz paket hangisi ise ona geçersiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com