Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
exploitjavacvei, hakkında, virüs, yardım or destek

Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot;

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhabalar;
Bilgisayarımda Lisanslı ve Güncel Kaspersky 60 Anti Virüs var, dün tarihli "ExploitJavaCVE-2010-0842i" isimli bir virüs bulundu ve program bunu sildi Geride ise büyük hasarlı bir enkaz bıraktı diyebilirim
Bilgisayarda C: sürücüsüne girince hiçbir dosya görüntülenmiyor, Başlat/Tüm Programlar sekmesinde de hiçbir program listelenmiyor Ayrıca Desktop üzerinde de arka plan resmide dahil olmak üzere tüm dosyalar ve ikonlar yok oldu
İlk seçenek olarak AMVO ile bir onarım yaptım, masaüstü ikonları ve dosyalar gizli formatta görüntülendi ama diğer hasarlar devam ediyor
Bilgisi olan veya çözüm önerisinde bulunabilecek arkdaşları dinlemek isterim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hımm Öncelikle Geçmiş Olsun
Öncelikle Sürücünün İçindekileri Görüntülemek İçin başlat>Çalıştıra cmd yaz enter la sonra orda istediğin sürücünün yolunu yaz örneğin c nin içindekileri görüntülemek istersen c: enterla sonra attrib -h -r -a -s /d /s enterla hepsi görüntülenecektir ondan sonra Şu Konudakileri yapsan hasarın %80 inin karşılar
(Bilgisayarınızı Format Atmış Gibi Temiz Ve Hızlı Mı İstiyorsunuz ? Buyrun)Burdan Bakabilirsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com