|
|
Konu Araçları |
exploitjavacvei, hakkında, virüs, yardım or destek |
Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot; |
07-31-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot;Merhabalar; Bilgisayarımda Lisanslı ve Güncel Kaspersky 60 Anti Virüs var, dün tarihli "ExploitJavaCVE-2010-0842i" isimli bir virüs bulundu ve program bunu sildi Geride ise büyük hasarlı bir enkaz bıraktı diyebilirim Bilgisayarda C: sürücüsüne girince hiçbir dosya görüntülenmiyor, Başlat/Tüm Programlar sekmesinde de hiçbir program listelenmiyor Ayrıca Desktop üzerinde de arka plan resmide dahil olmak üzere tüm dosyalar ve ikonlar yok oldu İlk seçenek olarak AMVO ile bir onarım yaptım, masaüstü ikonları ve dosyalar gizli formatta görüntülendi ama diğer hasarlar devam ediyor Bilgisi olan veya çözüm önerisinde bulunabilecek arkdaşları dinlemek isterim |
Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot; |
07-31-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot;Hımm Öncelikle Geçmiş Olsun Öncelikle Sürücünün İçindekileri Görüntülemek İçin başlat>Çalıştıra cmd yaz enter la sonra orda istediğin sürücünün yolunu yaz örneğin c nin içindekileri görüntülemek istersen c: enterla sonra attrib -h -r -a -s /d /s enterla hepsi görüntülenecektir ondan sonra Şu Konudakileri yapsan hasarın %80 inin karşılar (Bilgisayarınızı Format Atmış Gibi Temiz Ve Hızlı Mı İstiyorsunuz ? Buyrun)Burdan Bakabilirsin |
|