Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, seviyorum

Onu Çok Seviyorum Ama...

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onu Çok Seviyorum Ama...

9 sınıf
ingilizce dersinde yanıma bir kız oturuyordu onun için "Benim en iyi arkadaşım" diyordumOnun ipek gibi saçlarına bakarken içimden hep benim sevgilim olmasını istiyordum Dersten sonra kalktı ve geçen gün, sınıfta olmadığı günün notlarını istediOna notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordumOnu çok seviyor ama söyliyemiyorum nedeni bilmiyorum ama çok utanıyorum
10sınıf
bir gece ansızın telefonum çaldıArayan oydu ve ağlıyordu, bana aşkın ne kadar müthiş bir şey olduğunu anlattıduygularını paylaşmak üzere beni evine çağırdı yanlız kalmak istemediğini söylediBende tabiki gittim otururken güzel gözlerine bakmaya doyamadım iki saat sonra uyumaya karak verdiBana herşey için teşekkür ettiOnu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum onu çok seviyorum
son sınıf;
Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi"Çıktığım çocuk hasta partiye gelemiycek" dedi Benimde çıktığım biri yoktu9 sınıftan beri birbirimize söz vermiştikEğer çıktığımız biri olmazsa en iyi arkadaş olarak partiye beraber gidecektik PArtiye beraber gittikO akşam çok güzeldi,herşey yolunda gittiPartiden sonra onun evinin önüne kadar bıraktım oda bana güzel gözleriyle gülümseyerek baktı Onun benim olmasını istiyordumAma o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordumBana hayatının en güzel gecesi olduğunu söledio nu çok seviyor ama söyliyemiyordum nedini bilmiyor çok utanıyorum
günler, haftalar geçti ve mezuniyet günü geldi çattıSürekli onu izledimDİplomasını almak için sahneye çıkan o değil de sanki havada süzülen bir kelebek idiOnun benim olmasını istiyordum, ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordumBunu biliyordum
Aradan yıllar geçti
Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyordum Evt artık evleniyordu onun "evt kabul ediyorum" demesini ve bir başka adamla evli olarak yeni bir hayata girmesini izledimoysaki ben onun benim olmasını istiyordum
yıllar çok çabuk geçti;
Şuan benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyordumNe acı içerisindeyse yaşayamamış, galiba aradığı mutluluğuda bulamamışEşyaları toplarken lise yıllarında yazdığı günlüğü aldım ve günlükte okuduğum satırlarla kahroldumŞöyle yazıyordu;
Onun gözlerine bakarak benim olmasını diledimOnun benim olmasını istiyordum ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum onu çok seviyorum ama çok utanıyorumKEŞKE BANA , BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLESEYDİKEŞKE

hepimizin hayatında keşkeler yokmudur? Bunu en aza indirmek elimizdedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com