Uçuştu Sayfalar Şarkı Sözü Sansar - Uçuştu Sayfalar |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uçuştu Sayfalar Şarkı Sözü Sansar - Uçuştu SayfalarUçuştu Sayfalar Şarkı Sözü Sansar - Uçuştu Sayfalar Doğu Yakası Burası Rapin Hası Sıkılası Bir İp Geçirdi Boynuna Yılanı Aldım Koynuma Kalanı Yoldaş Oldu Bana Gördüğünde Geçersin Yanımdan Baka Baka Dört Gözlü Bir Örümcek Artı MothaFucka Üsküdar Bu Kankalara Etiler Yalakalara Kadıköy Bu Tayfaya Yap Ve Rapini Git Nigga Ismarladığın Extra En Fazla Bana Cira Röportajda Ahkamların En Fazla Hava Civa Kadıköye Gelmedin Nonoş İste Geldin Buraya Gelicektin Ya Lan Bizle Derdin Gömülecek Ceset Dolu Temizler Ergin Salvo Sahnedeyse Mc Seyirci Gergin Geriye Geldim Oğlum Zaten Nereye Gittim Röportajını Yaptığın Boktan Bir Dergi Ex Friendim Extacy Ayarında Cluba Şarkı Yapsın Piyasa Beatini Alsın Başına Çalsın Kaydını Giremeyip Çöpe Attığım Sözlere Rahmet Yeraltında Kal Be Salvo Salvo Sabret Üzerimde Bir Manto Var Üzerinde Sigara Yanığı Var Otuz Kağıda Aldım Onuda Ben Mi Tikkyim Rapin Büyük Savaşçısı Sokakların Kazması Ortaköyü Toplar Ha Sakın Kızmasın Tek Öğünlük Yemek Paranla Mikro Alınır Bak Bu Günlük Yaşarsın Cesedin Bulunur Ne Böğürüyon Rap Söylüyom Ne Dinliyon Ya Bilmiyon Bağırıyon Çağırıyon Ne Yapıyon Bilemiyom Valla Anlam Veremedim Konserdeydim Göremedim Bir Düşman Ve Açmam Telefonu Zıbar Uyu Gecenin Bir Vakti Bırak Beni Aramayı Uyku Sorununmu Var Lan O Zaman Adaçayı Rahatlatabilir Seni Kim Verdiki Numaramı Kızım Git Başımdan Yolunu Al Be Deli Karı İyi Dinle Serseri Kafatasın Mermeri Gördüğünde Darbeyi Yemiş Olur Beyin Travmalarda Transparan Dissin Bizim Tracklerin Yanında Hiç Anlamsız Kelamların Ve Bitch Ass Gitçez Partilere Görcez Ne Olucağını Boğulacağını Söyliyim Yeraltı Okyanus Dalga Geçme Öyle Homee Rap Mühim Husus Bir Sus La Rap Yaparken Aç Kulağını Al Yalağını Gez Dolaş Rap Salaş Ben Haşhaş Peşindeyim Öne Doğru Yanaş Anlaşmazlık Oldu Galiba Malum O Alır Üçün Birini Kalan İkisi Sizde Kalsın Lazım Olur Tarzım Olur Diss Yapmak Düşmanımı Pis Yapmak His Yoksa Şarkılarda Biz Yokuz Demek Doğru Çok Emek Gerek Bebek Kesil Bu Şarkı Bak Kesin Tutar Kelamlar Konuştu Uçuştu Sayfalar |
|