Dünlerimi Gömdüm Yarınlara Şakı Sözü R.A.F - Dünlerimi Gömdüm Yarınlara |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünlerimi Gömdüm Yarınlara Şakı Sözü R.A.F - Dünlerimi Gömdüm YarınlaraDünlerimi Gömdüm Yarınlara Şakı Sözü RAF - Dünlerimi Gömdüm Yarınlara Dünlerime Gömdüm Yarınlara (Sildim) yaşadığım her anıyı açılan kapılara koşmadım beklemek gerekti bazen Siyah beyaz karelerimde aradım hayallerimi med cezir oldu sözlerim çıkmaz bi sokaktayım yardım et Kefeninde aydınlanan bedenler yitirdi kabuslarını ağlayan çocuk tek atışta vurdu hayatın sahte oyunlarını Kaybedilen her gizemli anılar için bir mum yaktım kaybettiğim dünlere baktım kahrımdan ağladım İfade edemediğim duyguların denizinde karanlık çökmeden kırdım prangaları bir kaşık sevinçte boğdum acılarımı Kimliği belirsiz bir melek aldı anılarımı elimden çaldı can çekişen kanadı kırık rüyalarımı Odamın duvarlarına yazdım adını baktım yıllarca kapattım ışıklarımı kaderin bana bir oyunumuydu bu belkide hala içinde bulundugum hayat yolun sonuydu Umutlarını kaybeden çocuğun gözyaşlarıydı güneşi söndüren kat reler boşalırdı sen sebepsizce beni terkedip giderken Bayrakları yarıya indiren her masum sıfata yol gösterdim yalan dünyada kendime bir çare bulamadım ve şimdi neden ben allahım (nedennn) Düşlerimde karşıma çıkan iyilik meleğini bulamazken ve safak sokerken ruhunu Azrail e teslim eden bedeni kıyıya vurmuş& mutluluk dolan gözleri yoklugumda düş denizinde hayallerin akıbetine kapılıp boğulmuş Bileklerim öfke dolu kapattım perdeleri kalemime sarıldım kalbimle beraber girdaplara koştum içimden gelenleri şimdi anlatmalıyım nefret doldu yazılan sayfalara okul sıralarında ki masum sevgilerin defnedildiği makamdayım Kalbim bileklerden desteği çektiği an intihara kalkıştı umutlarım atılan her ileri adımda uzaklaştım yalnızım… Nakarat Dünlerimi ellerimle gömdüm yarınlara Bir yıldız daha kaydı gökyüzünden karanlık semalara Hangi yollardasın şimdi bilinmez ama Tek adım daha yakın olamazsın artık bana anla Durma git beni aldattığın sahte kollara |
|